Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010

λύθηκε η συνεργασία με Νεοχωρίτη και Τζίμα.Α.Σ. Λαμία

Έτος Ίδρυσης 1964

1ο ΧΛΜ ΝΕΟ ΑΘΗΝΩΝ - ΛΑΜΙΑΣ 35100 ΛΑΜΙΑ
ΤΗΛ FΑΧ 22310 25595
e-mail: as-lamia@otenet.grΛαμία, 19 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δ.Σ. του Α.Σ. «Λαμία», μετά από συνεδρίασή του, αποφάσισε την λύση της συνεργασίας με τον προπονητή της ομάδας, Θανάση Νεοχωρίτη, ο οποίος συναίνεσε με την απόφαση. Η απόφαση για την διακοπή της συνεργασίας πάρθηκε με στόχο την ανάταση της ψυχολογίας στο αγωνιστικό τμήμα της ομάδας. Το Δ.Σ. ευχαριστεί τον Θανάση Νεοχωρίτη για την συνεργασία και την προσφορά του στον σύλλογο και του εύχεται ολόψυχα καλή σταδιοδρομία γιατί έχει να δώσει ακόμη πολλά στο Φθιώτικο ποδόσφαιρο αλλά και στον Α.Σ. "Λαμία". Την τεχνική καθοδήγηση της ομάδας θα αναλάβει ο Παναγιώτης Καλόγηρος σε άμεση συνεργασία με τον γενικό αρχηγό του συλλόγου Γιάννη Μαντζίκο.

Επίσης το Δ.Σ. του Α.Σ. "Λαμία" ανακοινώνει την αποχώρηση του ποδοσφαιριστή Παναγιώτη Τζίμα από το έμψυχο δυναμικό της ομάδας, τον ευχαριστεί για τις υπηρεσίες που προσέφερε κι εύχεται στον ποδοσφαιριστή καλή επιτυχία στην συνέχεια της ποδοσφαιρικής του καριέρας.Εκ του Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.