Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

τα νέα της ομάδας

Έτοιμος για τον κρίσιμο αγώνα της Κυριακής ο Α.Σ. "Λαμία" απέναντι στην Π.Σ. Ελασσόνας. Σε ρυθμούς προπονήσεων επέστρεψαν μέσα στην εβδομάδα οι τραυματίες Ξενάκης, Κουτρομάνος και Παρθένης. Ο προπονητής της ομάδας Παναγιώτης Καλόγηρος δεν θα έχει στην διάθεσή του τον τιμωρημένο Μάριο Λέσση που συμπλήρωσε 4 κίτρινες κάρτες. Η απόδοση της ομάδας στο Βελεστίνο απέναντι στον Ρήγα Φεραίο έδειξε ότι ανεβαίνει αγωνιστικά και ψυχολογικά. Για τον αγώνα της Κυριακής η νίκη είναι μονόδρομος για τον Α.Σ. "Λαμία" κι υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία και πίστη για την επίτευξη του στόχου.

Η απόφαση της Ε.Π.Ο. να δεχθεί την εισήγηση της οργανωτικής επιτροπής του περιφερειακού πρωταθλήματος για τον αριθμό των ομάδων που θα υποβιβαστούν, ανατρέπει τα δεδομένα στον 4ο όμιλο που συμμετέχει ο Α.Σ. "Λαμία". Οι ομάδες που θα υποβιβαστούν τελικά θα είναι 6 κι όχι 5 όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί. Διοικητικές εξελίξεις αναμένονται το επόμενο χρονικό διάστημα με την σύγκληση γενικής συνέλευσης να θεωρείται πιθανή στις αρχές Δεκεμβρίου.

1 σχόλιο:

  1. Καλημέρα. Θα παρακαλούσα τον ultra να ενεργοποιήσει το χώρο συζήτησης, διότι οι εξελίξεις για την ομάδα μας δεν είναι βέβαια καθόλου καλές και όλοι θέλουμε να μιλήσουμε γι' αυτό. Πιστεύω ότι μπορούμε όλοι να κάνουμε προσπάθεια να τηρήσουμε τους στοιχειώδεις κανόνες ευπρέπειας. ΠΡΕΠΕΙ επιτέλους να μιλήσουμε....
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.