Πέμπτη 8 Σεπτεμβρίου 2011

σε τουρνουά ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ


Διπλή αναμέτρηση περιελάμβανε το χθεσινό πρόγραμμα της ομάδας. Σε τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στην Γραβιά ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ αντιμετώπισε σε αγώνες διάρκειας 45 λεπτών την Α.Ε. Δίβρης και τον Α.Σ. "Ανδρούτσος" Γραβιάς.

Ο προπονητής της ομάδας ξεκίνησε με τους: Πανέτσο, Λαϊνα, Καταραχιά, Πάνο, Τσαμαδιά, Γ. Λάππα, Βέλλιο, Κουτρομάνο, Ρουμπή, Στεργίου και Χριστοδούλου. Σταδιακά χρησιμοποιήθηκαν και οι : Κοντογιώργος, Ανυφαντής, Σελιστάϊ, Καραματσούκης, Ν. Λάππας, Παπαμίχος, Χριστόπουλος και Χανής.


Ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ στο πρώτο 45λεπτο επικράτησε με σκορ 3-0 της Α.Ε. Δίβρης με γκολ που πέτυχαν οι Στεργίου 22΄και Ρουμπής 24΄και 41΄. Στο δεύτερο 45λεπτο η ομάδα μας επικράτησε με 1-0 του Ανδρούτσου Γραβιάς με γκολ που πέτυχε ο Καραματσούκης στο 21΄.

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στην εξαιρετική συμπεριφορά των ιθυνόντων της γηπεδούχου ομάδας για την άριστη φιλοξενία που παρείχαν στις ομάδες που συμμετείχαν στην διοργάνωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.