Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2011

Α.Σ. Λαμία - Άρης Αγ. Κωνσταντίνου 1-0


Αφού σπατάλησε άσκοπα τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε η ομάδα μας κατάφερε να φτάσει στην νίκη απέναντι στον Άρη Αγ. Κωνσταντίνου. Το γκολ της νίκης πέτυχε στο 85΄της αναμέτρησης ο Χριστοδούλου. Τον αγώνα παρακολούθησαν περίπου 300 θεατές.

Η Λαμία επέβαλε τον ρυθμό της στον αγώνα και δημιούργησε ευκαιρίες για να σκοράρει στο 1ο ημίχρονο απέναντι στην πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων. Στο 17΄ο Κουτρομάνος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, η μπάλα έφτασε στον Ρουμπή που έκανε το σουτ από καλή θέση όμως ο Θεοδωρόπουλος μπλόκαρε την μπάλα. Στο 33΄ο Στεργίου με εξαιρετική ατομική προσπάθεια, πέρασε 3 αντιπάλους και μπήκε στην περιοχή όμως το σουτ που έκανε εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Θεοδωρόπουλος. Στο 41΄ο Κουτρομάνος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά, ο Χριστοδούλου έκανε το σουτ, η μπάλα έφτασε στον Βέλλιο που πάσαρε για τον Προβατά κι ο υψηλόσωμος αμυντικός της Λαμίας από θέση σέντερ φορ σκόραρε όμως ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως off side μετά την υπόδειξη του βοηθού του.


το ακυρωθέν γκολ του Προβατά

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο 2ο μέρος. Στο 48΄σέντρα του Κουτρομάνου από δεξιά, ο Ρουμπής με κεφαλιά από καλή θέση έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 52΄ο Κουτρομάνος μπήκε στην περιοχή του Άρη κι απ΄το σημείο του πέναλτυ έκανε ένα δυνατό σουτ στέλνοντας τη μπάλα πάνω απ΄το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο 55΄ο Στεργίου τροφοδότησε τον Χριστοδούλου που μπήκε από αριστερά στην περιοχή, έκανε το διαγώνιο πλασέ, ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε την μπάλα που κατέληξε στο δοκάρι και με 2η προσπάθεια ο τερματοφύλακας του Άρη μπλόκαρε κρατώντας απαραβίαστη την εστία του. Στο 58΄μετά από στιγμιαία αδράνεια της άμυνας της Λαμίας ο Ρίζο με κεφαλιά μπροστά σε κενή εστία έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ χάνοντας την ευκαιρία να επιβεβαιώσει τον άγραφο νόμο του ποδοσφαίρου και να "τιμωρήσει" την Λαμία για τις χαμένες ευκαιρίες. Στο 61΄ο Τσαμαδιάς εκτέλεσε φάουλ σημαδεύοντας το κεφάλι του προωθημένου Γιώργου Προβατά όμως η κεφαλιά του πέρασε άουτ. Στο 69΄ο Χριστοδούλου έκανε ένα σουτ από το ύψος της περιοχής, ο Θεοδωρόπουλος απέκρουσε με γροθιές, η μπάλα έφτασε στον Βέλλιο που επιχείρησε ένα ψηλοκρεμαστό πλασέ όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι, στην επαναφορά ο Στεργίου προσπάθησε να σκοράρει με κεφαλιά ψαράκι όμως απομάκρυναν πάνω στη γραμμή της εστίας οι αμυντικοί του Άρη. Στο 85΄ο Γ. Λάππας σούταρε μέσα από την περιοχή, ο Τσαπάρας με προβολή έστρωσε τη μπάλα στο τερματοφύλακα που την μπλόκαρε κι ο διαιτητής κ. Μπλούνας καταλόγισε έμμεσο φάουλ υπέρ της Λαμίας. Η απόφαση του διαιτητή αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους. Το έμμεσο εκτέλεσε ο Ανυφαντής για τον Κουτρομάνο που σούταρε δυνατά, η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Τσαπάρα και στρώθηκε στον Χριστοδούλου που με κοντινό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 1-0. Μετά την επίτευξη του γκολ οι φιλοξενούμενοι
διαμαρτυρήθηκαν εκ νέου στον διαιτητή. Η ένταση τελείωσε με τον Θεοδωρόπουλο να αποβάλεται. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρο το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή κι η Λαμία έφτασε στην δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα.

Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Λαϊνας, Καταραχιάς, Προβατάς, Τσαμαδιάς, Πάνος (71΄Σελιστάϊ), Βέλλιος, Κουτρομάνος, Ρουμπής (58΄Λάππας Γ.), Στεργίου (80΄Ανυφαντής), Χριστοδούλου.

Άρης Αγίου Κωνσταντίνου: Θεοδωρόπουλος, Ρίζο (74΄Νταμιάν), Ρουμπής, Τσαπάρας, Παπαμιχαήλ, Ρίζος Χρ. (90΄Σταματόπουλος), Ρίζος Στ., Πρίφτι, Μέγας, Νάσιος (75΄Σιδέρης), Ρίζο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.