Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

προχωράμε και νικάμε!




Μπορεί να έμεινε στο φτωχό 1-0 για ακόμα μια φορά η Λαμία όμως οι 3 βαθμοί της νίκης ήταν το ζητούμενο και κατακτήθηκαν χωρίς δυσκολία. Σ΄ένα βαρύ γήπεδο απ΄την συνεχή βροχόπτωση ο Γιώργος Προβατάς σκόραρε με κεφαλιά μόλις στο 8ο λεπτό της αναμέτρησης κι η Λαμία έκανε το 4 στα 4 στο πρωτάθλημα διατηρώντας απαραβίαστη την εστία της! Η Γλύφα περιορίσθηκε σε παθητικό ρόλο σε όλη την διάρκεια του αγώνα και βοηθούμενη τόσο από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου όσο και από την δυστοκία των επιθετικών της Λαμίας, κατάφερε να διατηρήσει στο ελάχιστο το σε βάρος της τελικό αποτέλεσμα.


Η Λαμία κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο και προσπάθησε να παίξει σωστό ποδόσφαιρο στην ....πισίνα του Δ.Α.Κ. Στο 7΄ο Τσαμαδιάς εκτέλεσε φάουλ κι ο Λαϊνας με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα απ΄το αριστερό δοκάρι του Κούκλη. Στο 8΄ο Κουτρομάνος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά για την Λαμία κι ο Προβατάς που βρέθηκε σε θέση σέντερ φορ, με γυριστή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της Γλύφας πραγματοποιώντας το 1-0. Στο 19΄ο Ανυφαντής με απευθείας εκτέλεση κόρνερ θα σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι των φιλοξενούμενων. Το ρεσιτάλ των χαμένων ευκαιριών συνεχίστηκε για την Λαμία με τον Λαϊνα στο 27΄ να πλασάρει στην κενή εστία, μετά την κακή απόκρουση του Κούκλη, όμως οι αμυντικοί της Γλύφας έδιωξαν την μπάλα πριν περάσει την γραμμή της εστίας. Στο 37΄ο Κουτρομάνος θα εκτελέσει φάουλ από αριστερά λίγο έξω από την περιοχή αναγκάζοντας τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων να διώξει δύσκολα σε κόρνερ στην δεξιά του γωνία.

Το 2ο ημίχρονο κύλησε στον ίδιο ρυθμό, με την Λαμία να προσπαθεί να φτάσει σ΄ένα δεύτερο γκολ και τους φιλοξενούμενους ν΄αμύνονται σθεναρά. Στο 66΄ο Λαϊνας θα βρεθεί απέναντι απ΄τον Κούκλη μετά από ασίστ του Στεργίου όμως το σουτ του παίκτη της Λαμίας θ΄αποκρούσει με τα πόδια ο τερματοφύλακας της Γλύφας.

Στο 68΄ηταν η σειρά του Βέλλιου να βγει τετ α τετ με τον Κούκλη όμως το διαγώνιο σουτ που έκανε έφυγε ελάχιστα άουτ. Στο 74΄ο Κουτρομάνος θα σουτάρει από το ύψος του πέναλτυ στέλνοντας την μπάλα αουτ. Στο 77΄η Γλύφα θα κάνει για πρώτη φορά αισθητή την παρουσία της επιθετικά, με τον Κωστόπουλο να εκτελεί φάουλ, αρκετά μακριά απ΄την περιοχή του Καρανάσιου, στέλνοντας την μπάλα άουτ. Στο 81΄ο Βέλλιος με ατομική προσπάθεια θα μπει στην περιοχή όμως νικήθηκε από τον Κούκλη που απέκρουσε σωτήρια. Στο 90΄η Λαμία θα πετύχει γκολ. Ο Ανυφαντής εκτέλεσε φάουλ από δεξιά, ο Στεργίου με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα όμως ο κ. Οικονόμου ακύρωσε το γκολ καταλογίζοντας επιθετικό φάουλ που δεν εγινε ποτέ.



το ακυρωθέν γκολ...


Η Λαμία πήρε το τρίποντο και αρχίζει να σκαρφαλώνει στον βαθμολογικό πίνακα. Οι αντίξοες καιρικές συνθήκες απέτρεψαν τον κόσμο να βρεθεί στις κερκίδες του Δημοτικού Αθλητικού Κέντρου Λαμίας όμως όσοι βρέθηκαν εκεί έφυγαν ευχαριστημένοι απ΄την νίκη αλλά κι απ΄την απόδοση της ομάδας σ΄έναν τόσο κακό αγωνιστικό χώρο.

Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Λαϊνας, Λουπεϊδης, Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος, Βέλλιος, Κουτρομάνος, Ρουμπής (77΄ Χριστοδούλου), Στεργίου (80΄ Ν. Λάππας), Ανυφαντής.

Α.Ο. ΓΛΥΦΑ: Κούκλης, Κωνσταντίνου, Θυμιάκος, Στάμος, Κωνσταντίνου (76' Χ. Τσιλαφάκης), Γ. Κωστόπουλος, Βαζούρας (71' Γ. Παπακωνσταντίνου), Θ. Παπακωνσταντίνου, Τσιλαφάκης, Φ. Κωστόπουλος (83' Γερογιάκομος), Γεωργιάδης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.