Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

ακόμα μια νίκη!

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ από την Εκκάρα. Η βροχή των γκολ ξεκίνησε στο 58ο δευτερόλεπτο, με τον Παναγιώτη Βέλλιο να πετυχαίνει το γρηγορότερο τέρμα της περιόδου για την Λαμία, και σταμάτησε στο 0-7 που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. O αγώνας έγινε κάτω από διαρκή βροχόπτωση και δυνατό αέρα.
Η Λαμία κατάφερε να πάρει γρήγορα το προβάδισμα στην αναμέτρηση. Ο Βέλλιος άνοιξε το σκορ μόλις στο 1ο λεπτό. Στο 13΄ο Καταραχιάς έκανε το 0-2. Στο 26΄ο διαιτητής της αναμέτρησης απέβαλε τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων Μπούχρα επειδή εξύβρισε τον Λαϊνα. Η Λαμία έκλεισε το πρώτο μέρος προηγούμενη με 0-3 με σκόρερ του τρίτου γκολ τον Ανυφαντή στο 37΄. Το πρώτο ημίχρονο χαρακτηρίστηκε από την καθολική υπεροχή της Λαμίας και το σκληρό έως αντιαθλητικό παιχνίδι των γηπεδούχων.
Στο 2ο ημίχρονο η Λαμία διέρυνε περισσότερο το προβάδισμα πετυχαίνοντας το 0-4 με τον Βέλλιο στο 65΄, και το 0-5 με τον Κουτρομάνο στο 70΄. Στο 73΄ο Κουτρομάνος διεύρυνε το σκορ στο 0-6. Κάπου εκεί σταμάτησε να παίζεται ποδόσφαιρο εξαιτίας της αχαρακτήριστης συμπεριφοράς των γηπεδούχων. Αρχικά έφυγαν από τον αγωνιστικό χώρο 3 παίκτες της Εκκάρας, ο ένας επέστρεψε κι έμειναν 8 παίκτες για να συνεχίσουν τον αγώνα. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε με γκολ του Σελιστάϊ στο 76΄. Μέχρι το τελικό σφύριγμα του διαιτητή Γουργιώτη παρακολουθήσαμε κάτι που έμοιαζε με ποδόσφαιρο αλλά σίγουρα δεν ήταν. Οι γηπεδούχοι με ακατανόητη συμπεριφορά διακωμωδούσαν το παιχνίδι κι η λήξη του αγώνα ήρθε ως λύτρωση.
Α.Σ. ΛΑΜΙΑ : Καρανάσιος, Λαϊνας (78΄Λουπεϊδης), Καταραχιάς, Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος, Βέλλιος, Κουτρομάνος, Μπέσσας (63΄Γ. Λάππας), Στεργίου (57΄Σελιστάϊ), Ανυφαντής

Α.Π.Σ. Εκκάρας : Μπούχρας, Νιαβής (αρχηγός), Καλαμπαλίκης, Τσακίρης, Σιαλής (60΄Γιασλάς), Γιασλάς, Τσιώλης, Κυπρής (26΄Μόκας), Γ. Χαλβαντζής, Γρίβας, Ι. Χαλβαντζής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.