Παρασκευή 24 Αυγούστου 2012

ξεκίνησε με νίκη!



Θετικό ήταν το πρώτο δείγμα γραφής για τον Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964. Ο Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 επικράτησε με σκορ 4-0 του Αγρότη Λιανοκλαδίου με σκόρερ τους Γκόλια (2), Χριστοδούλου και Λουπεϊδη. Στον πρώτο φιλικό αγώνα προετοιμασίας ο Λάκης Παπανικολάου είχε την δυνατότητα να δει σε τι κατάσταση είναι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και να δοκιμάσει έναν επιθετικό ποδοσφαιριστή, τον Γκόλια, που σημείωσε 2 τέρματα κι άφησε καλές εντυπώσεις! 

Αγωνίσθηκαν για τον Π.Α.Σ. ΛΑΜΙΑ 1964 οι ποδοσφαιριστές: Πανέτσος, Κοντογεώργος, Καρανάσιος, Τσιλίκας, Στυλιανός, Παϊζάνος, Τσαμαδιάς, Πάνος, Μαλλισόβας, Κατσαδούρος, Γκόλιας, Στεργίου, Αντωνίου, Παπαμίχος, Καββαδίας, Μαδούρας, Λουπεϊδης, Γκούρλιας, Στ. Τσιλίκας, Παπαγεωργίου, Καλύβας και Χριστοδούλου. 

Επόμενο φιλικό τεστ για την Λαμία το Σάββατο, 25 Αυγούστου, με αντίπαλο την Αταλάντη.

3 σχόλια:

  1. αδελφε φορτσα ΛΑΜΙΑ καλημερα!
    Μπαινω καθημερινα για νεα για την ΛΑΜΙΑ μου ωστοσο ειχες καιρό να γράψεις.
    Να ξέρεις οτι εμείς οι διαμένοντες μακρυά από την Λαμία , περιμένουμε σαν κλωσοπουλάκια για νέα του συλλογου. Σε ευχαριστούμε ωστόσο για ολα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαίρομαι για την εμπιστοσύνη που δείχνεις στο Forza Λαμία και το επισκέπτεσαι καθημερινά για να μάθεις νέα της ομάδας. Επέλεξα να γράφω όσα αποτελούν γεγονότα για την ομάδα κι όχι να αναφέρομαι σε φημολογίες, ειδικά τώρα στην περίοδο των μετεγγραφών. Εδώ διαβάσε πρώτα ο φίλαθλος κόσμος για τον Μπενίσκο για παράδειγμα, όπως και για όλους τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην ομάδα. Θα δεις ότι και στο μέλλον το Forza Λαμία θα παραμείνει ουσιαστικός δίαυλος ενημέρωσης για τα θέματα της ομάδας!

      Διαγραφή
  2. ευχαριστω αδελφέ ULTRA !
    Αυτό που είπες θέλουμε να είσαι, δίαυλος επικοινωνίας με την ομάδα.
    Να σε έχει καλά ο Ιησούς Χριστός και η Παναγία .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.