Δευτέρα 16 Μαρτίου 2009

Ανακοίνωση

΄΄Α.Σ. ΛΑΜΙΑ΄΄ Π.Α.Ε.
1ο χλμ Ν.Ε.Ο. Λαμίας-Αθηνών 35100 Λαμία
Τηλ. – FAX 22310 25595, e-mail:paelamia@otenet.gr




Λαμία, 16/03/2009

Αρ.Πρωτ: 1109


ΠΡΟΣ: Μ.Μ.Ε.

ΚΟΙΝ: Σ.Δ.Π. Αιτωλοακαρνανίας



ΘΕΜΑ: Διαμαρτυρία για Διαιτησία με Δόξα Δράμας


Η Διοίκηση της Π.Α.Ε. Α.Σ. ΛΑΜΙΑ βρίσκεται στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλει στο φίλαθλο κόσμο της Ελλάδος, τον απερίγραπτο διαιτητή από το νομό Αιτωλοακαρνανίας Κωνσταντίνου(ανήκει στον πίνακα Διαιτητών Β΄Εθνικής), ο οποίος με τις αλλοπρόσαλλες αποφάσεις του προς το τέλος του αγώνα, διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα, με κύριο σκοπό να καταδικάσει σε ήττα την ομάδα μας, ενώ ευνόησε σκανδαλωδώς την βασική αντίπαλο της αντιπροσώπου του νομού του στη Γ΄ Εθνική, προφανώς για να δείξει, ότι όλος ο θόρυβος που σκόπιμα είχε καλλιεργηθεί όλη την εβδομάδα, με τον ορισμό του στο συγκεκριμένο αγώνα, έπιασε τόπο, βοηθώντας τη Δόξα Δράμας να κερδίσει έναν αγώνα που φαινόταν χαμένος. Άλλωστε και μόνο οι συγχαρητήριες δηλώσεις του Προέδρου της Δόξας, μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου του, οι οποίες μόνο για ειρωνικά σχόλια μπορούν να εκληφθούν, και τα λόγια του προπονητή της πρωτοπόρου ομάδος, στη συνέντευξη τύπου που ανέφερε ότι ήταν η καλύτερη διαιτησία που έχει αντιμετωπίσει φέτος εκτός έδρας, δείχνουν από μόνες τους, το μέγεθος του «χειρουργείου» που έκανε ο εν λόγω άνθρωπος, ο οποίος θέλει να λέγεται διαιτητής ποδοσφαίρου.

Συγκεκριμένα στο 80΄ αρνήθηκε καθαρό πέναλτυ στην ομάδα μας, εφευρίσκοντας ότι η παράβαση έγινε εκτός περιοχής , στη φάση επίτευξης του μοναδικού γκολ του αγώνα έχει προηγηθεί επιθετικό φάουλ σε αμυντικό μας το οποίο δεν «είδε», ενώ στις καθυστερήσεις του αγώνα, σε ανατροπή ποδοσφαιριστή μας μέσα στην περιοχή της αντιπάλου ομάδος, ανακάλυψε «θέατρο», και τιμώρησε με κίτρινη κάρτα τον παθόντα.

Τέτοιες διαιτησίες δυστυχώς φέρνουν το ποδόσφαιρό μας δεκαετίες πίσω ενώ δυναμιτίζουν τη νέα αρχή που επιχειρείται εδώ και λίγο καιρό στο χώρο της ελληνικής διαιτησίας με την τοποθέτηση του κυρίου Γιαννόπουλου ως προέδρου στην Κ.Ε.Δ.

Αύριο ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε. θα επιδιώξει συνάντηση με τον κύριο Γιαννόπουλο, για να του παραδώσει το σχετικό υλικό(DVD του αγώνα) και να του εκθέσει τα όσα έχει αντιληφθεί ότι συμβαίνουν στους δυο μήνες που βρίσκεται στη Διοίκηση ομάδος που συμμετέχει στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής.

Όσον αφορά το Σύνδεσμο Διαιτητών Αιτωλοακαρνανίας ας αισθάνονται υπερήφανοι που έχουν στη δύναμή τους έναν τέτοιο «άξιο» διαιτητή.

Με τιμή


Ο Πρόεδρος της Π.Α.Ε.



Νικόλαος Χαλκιάς