Τρίτη 29 Ιουνίου 2010

νέα αναβολή...


Καμία υποψηφιότητα δεν κατατέθηκε στην εφορευτική επιτροπή και κατά συνέπεια δεν διεξήχθησαν αρχαιρεσίες στον Α.Σ. "Λαμία". Η εφορευτική επιτροπή κατόπιν της σύμφωνης γνώμης των μελών του συλλόγου ανέβαλε την γενική συνέλευση για την Τετάρτη 7 Ιουλίου στις 20:00 στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Φ.

Ο κ. Μπαρούτας μετέφερε μήνυμα του κ. Νίκου Χαλκιά προς τα μέλη του συλλόγου ότι ο ίδιος δεν έχει καμία οικονομική απαίτηση για την παραχώρηση της ομάδας. Επίσης ο κ. Μπαρούτας γνωστοποίησε την απόστολη εξώδικου από τον κ. Χαλκιά προς αθηναϊκή αθλητική εφημερίδα, δημοσίευμα της οποίας εμφάνιζε τον ίδιο να έχει οικονομικές αξιώσεις καθιστώντας δέσμιά του την ομάδα. Όχι μόνο δεν έχει απαίτηση απ΄τον σύλλογο ο κ. Χαλκιάς αλλά όπως μεταφέρθηκε από τους δύο δικηγόρους της ομάδας θα σταθεί δίπλα στο όποιο διοικητικό συμβούλιο θα προκύψει στον Α.Σ. "Λαμία". Αυτό που είναι σημαντικό να επισημανθεί είναι πως ο κ. Χαλκιάς ήταν ουσιαστικός αρωγός του Α.Σ. "Λαμία" την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Τα χρονικά περιθώρια στενεύουν για τον Α.Σ. "Λαμία" όσο αφορά την συμμετοχή του στο νέο πρωτάθλημα. Βέβαια το χρονικό διάστημα που υπάρχει είναι αρκετό ώστε ο σύλλογος με την συγκρότηση διοίκησης να προχωρήσει στις αναγκαίες κινήσεις και να παρουσιαστεί έτοιμος για να δηλώσει συμμετοχή στο νέο πρωτάθλημα. Το πλέον σημαντικό ζήτημα είναι να δωθεί διοικητική λύση μέσα στις επόμενες μέρες ώστε να μην οδηγηθεί σε λύση πρωτοδικείου. Οι διερευνητικές επαφές με επιχειρηματίες της περιοχής έφεραν ως τώρα ισχνά αποτελέσματα και είναι επιβεβλημένο να ενταθούν τις επόμενες μέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.