Δευτέρα 2 Αυγούστου 2010

Τώρα ή ποτέ...

Η προσπάθεια που ξεκίνησε στο FORZA ΛΑΜΙΑ πριν από 20 μέρες είχε έναν στόχο που φάνταζε ουτοπικός αλλά μέσα στη γενικευμένη αδιαφορία της τοπικής κοινωνίας για την ποδοσφαιρική ομάδα της πόλης, ήταν η μόνη αντίδραση στο διαφαινόμενο τέλος της ομάδας. Ο βασικότερος στόχος ήταν να κρατήσουμε την ομάδα στην επικαιρότητα. Έγιναν πολλές επαφές, ευαισθητοποιήσαμε αλλά και ενοχλήσαμε πολύ κόσμο. Το κρίσιμο ερώτημα ήταν μαχαιριά, "θα γίνεις κι εσύ σιωπηρός συνένοχος στην διάλυση της ομάδας;". Το ζήτημα ήταν να ενεργοποιηθούν όσοι έχουν πάνω απ΄όλα το ηθικό χρέος απέναντι στον Α.Σ. "Λαμία". Η λίστα με τις υπογραφές μπορεί να μην έχει 500 ή 5000 φιλάθλους, έχει όμως κάποιες υπογραφές που δεν είναι τυχαίες. Δεν είναι τυχαίες οι υπογραφές του προέδρου της Ε.Π.Σ.Φ., του Γεν. Γραμματέα του Συνδέσμου Βετεράνων Ποδοσφαιριστών του Α.Σ. "Λαμία", του Δημάρχου Λαμιέων, του Αντιδημάρχου υπεύθυνου για θέματα αθλητισμού.

Η προσπάθεια δεν έχει εγκαταλειφθεί. Λύση για τον Α.Σ. "Λαμία" ακούσαμε όμως λύση δεν είδαμε τελικά... Στο χέρι συνεργασίας που μας έτειναν δώσαμε το δικό μας θεωρώντας πως είναι επιβεβλημένο να ενώσουμε τις δυνάμεις μας για να κάνουμε την ομάδα μας μεγάλη. Εμείς το χέρι δεν το τραβάμε πίσω και ζητάμε ειλικρίνεια και συνέπεια. Δεν κάνουμε ούτε βήμα πίσω και συνεχίζουμε έστω και στο παρά πέντε να βρεθεί λύση. Οι προθεσμίες εκπνέουν κι εδώ που φτάσαμε δε μένει παρά να κάνουμε το καθοριστικό βήμα, ΤΩΡΑ ή ΠΟΤΕ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.