Πέμπτη 12 Αυγούστου 2010

τα νέα της ομάδας

Ο Θανάσης Νεοχωρίτης είναι ο νέος προπονητής του Α.Σ. "Λαμία". Καθήκοντα τεχνικού διευθυντή θα αναλάβει ο Γιάννης Μαντζίκος. Ο πρώτος ποδοσφαιριστής που εντάσσεται στο δυναμικό του Α.Σ. "Λαμία" είναι ο Γιώργος Κουτρομάνος. Αγωνίζεται στη μεσαία γραμμή, είναι 23 ετών (21/12/1987) και πέρισυ αγωνιζόταν στον Αγρότη Λειανοκλαδίου. Ο Γιώργος Κουτρομάνος έχει φορέσει ξανά την φανέλα του Α.Σ. "Λαμία" όταν η ομάδα αγωνιζόταν στην Γ΄εθνική κατηγορία. Έκανε το ντεμπούτο του σε επίσημο αγώνα στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την Δόξα Δράμας στις 22/1/2006 που έληξε με το ισόπαλο 1-1. Η διοίκηση του Α.Σ. "Λαμία" είναι σε διαπραγματεύσεις με πολλούς ποδοσφαιριστές κυρίως από την περιοχή της Φθιώτιδας αλλά και με ποδοσφαιριστές εκτός νομού.

Αύριο θα βγουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου. Όπως και πέρισυ θα υπάρχουν 3 κατηγορίες: απλά, διακεκριμένα και ελάχιστα V.I.P. που θα διατεθούν κυρίως σε επιχειρηματίες που θα ενισχύσουν οικονομικά τον σύλλογο. Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμανθούν στα ίδια επίπεδα με πέρισυ με πιθανό το ενδεχόμενο τα απλά εισιτήρια να τιμολογούνται λιγότερο από την περισινή τιμή των 100 ευρώ και να κοστίζουν 80 ευρώ.

Η πρώτη οικονομική ενίσχυση ήρθε από τον κ.Θωμά Μπριάνα, ιδιοκτήτη των φροντιστηρίων "σύνολο", που προσέφερε στον σύλλογο το ποσό των 5.000 ευρώ. Σημαντική είναι ως τώρα η αρωγή της Ε.Π.Σ.Φ. προς την διοίκηση του συλλόγου!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.