Τρίτη 3 Αυγούστου 2010

Φήμες κι αλήθειες...

Το διοικητικό είναι το μόνιμο ζήτημα για τον Α.Σ. "Λαμία" κάθε καλοκαίρι τα τελευταία χρόνια με ελάχιστες εξαιρέσεις. Δεν είναι η κατάλληλη στιγμή να αναλυθούν οι λόγοι αυτού του φαινομένου όμως πρέπει να γίνει ώστε επιτέλους να παραδεχθούμε τα λάθη μας και να διδαχθούμε από αυτά.

Δεν θα αναπαραχθούν φήμες μέσα από το FORZA ΛΑΜΙΑ για να δημιουργηθεί κλίμα ευφορίας ή απογοήτευσης στον φίλαθλο κόσμο. Στο πεδίο ελεύθερης συζήτησης αναφέρονται διάφορες πληροφορίες από τους επισκέπτες του ιστότοπου. Αυτές οι πληροφορίες, όταν θα είναι σημαντικές, θα επιβεβαιώνονται και θα γίνονται θέμα κύριας ανάρτησης του FORZA ΛΑΜΙΑ.

Οι επαφές για την ανάδειξη διοίκησης στον Α.Σ. "Λαμία" συνεχίζονται. Οι μέρες που απομένουν είναι ελάχιστες και οι όποιες εξελίξεις θα πρέπει να έχουν αποτέλεσμα ως την 9η Αυγούστου οπότε και εκπνέει η προθεσμία υποβολής συμμετοχής στο πρωτάθλημα. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό από τα λόγια να περάσουμε στις πράξεις παραμερίζοντας πραγματικά "εγωισμούς" και "φιλοδοξίες". Ο Α.Σ. "Λαμία" είναι η ομάδα της πόλης, ανήκει σε όλη την πόλη, δεν είναι κτήμα κανενός κι η πόλη μας αν θέλει να έχει ομάδα οφείλει να την στηρίξει.

Με σεβασμό απέναντι στους αναγνώστες του FORZA ΛΑΜΙΑ δεν θα αναφέρω καμία φήμη παρά ΜΟΝΟ όσα προσωπικά γνωρίζω κι έχω τεκμηριώσει για τις διοικητικές εξελίξεις στην ομάδα. Δεν έχει κανένα νόημα να εστιάσουμε τώρα στις όποιες συναντήσεις έγιναν, γίνονται ή θα γίνουν. Όταν αυτές οι συναντήσεις θα έχουν συγκεκριμένο αποτέλεσμα θα γίνει αναφορά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.