Τρίτη 2 Νοεμβρίου 2010

A.Σ. "Λαμία" - Θύελλα Πετρωτού 1-1

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. "Λαμία" δεν χάρηκαν την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα. Αν και προηγήθηκε στο σκορ ο Α.Σ. "Λαμία", ισοφαρίστηκε και παραχώρησε μια ακόμα εντός εδρας ισοπαλία απέναντι σ΄έναν υποδεέστερο αντίπαλο. Οι περίπου 100 θεατές της αναμέτρησης παρακολούθησαν ένα ποιοτικά μέτριο παιχνίδι.

Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψε να πάρουν προβάδισμα μόλις στο 1ο λεπτό του αγώνα. Μετά από εκτέλεση φάουλ προς την περιοχή της Λαμίας ο Γούσιος, που βρέθηκε αφύλακτος στο 2ο δοκάρι, με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα δίπλα απ΄το δεξί δοκάρι της Λαμιώτικης εστίας. Στη συνέχεια η Λαμία πήρε τον έλεγχο του παιχνιδιού κι άρχισε να πιέζει τον αντίπαλο. Στο 15΄ ο Κατσικάρης συνδυάστηκε όμορφα με τον Καλαμπόκα από αριστερά. Ο Καλαμπόκας έβγαλε τη σέντρα κι ο Καραντάθας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι. Στο 38΄ο Καλαμπόκας επιχείρησε ένα δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής όμως η μπάλα κατέληξε άουτ. Το πρώτο ημίχρονο τελείωσε χωρίς σκορ με τη Λαμία να έχει τον έλεγχο του παιχνιδιού που όμως δεν μετουσιώθηκε σε κάποιο γκολ.


Στο 2ο ημίχρονο oι παίκτες του Παναγιώτη Καλόγηρου μπήκαν αποφασισμένοι για να σκοράρουν και να φτάσουν στην νίκη. Ο Τσούκαλος στο 46΄ πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο κι έκανε ένα σουτ με καλές προϋποθέσεις από το ύψος της περιοχής που κατέληξε στην αγκαλιά του Νικολαϊδη. Στο 54΄ο Α.Σ. "Λαμία" άνοιξε το σκορ. Ο Ζιάκας μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με ένα δυνατό διαγώνιο σουτ, έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 1-0. Η Λαμία συνέχισε να παίζει επιθετικά και μετά το γκολ κι είχε μια ακόμα καλή στιγμή στο 59΄ με τον Καραντάθα να σουτάρει και να στέλνει τη μπάλα ελάχιστα άουτ. Στο 60΄οι φιλοξενούμενοι θα φτάσουν κοντά στην ισοφάριση, ο Κάλφας έκανε ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση που απέκρουσε δύσκολα ο Λέντας. Η ισοφάριση θα έρθει στο 62΄όταν ο Λέσσης δεν κατάφερε ν΄απομακρύνει την μπάλα, ο Νούλας μπήκε στη φάση, σούταρε δυνατά και πραγματοποίησε το 1-1. Η άσχημη εξέλιξη δεν πτόησε τους πάικτες της Λαμίας που ζήτησαν το νικητήριο γκολ. Στο 64΄ο Τσούκαλος έκανε ένα καλό σουτ που κατέληξε άουτ. Στο 75΄ξανά ο Τσούκαλος με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ επιχείρησε να νικήσει τον Νικολαϊδη όμως ο τερματοφύλακας της Θύελλας απέκρουσε σωτήρια. Στο 82΄η Λαμία πέτυχε γκολ με γυριστή κεφαλιά του Παρθένη όμως ο βοηθός διαιτητή υπέδειξε τον σκόρερ σε θέση off side και το γκολ ακυρώθηκε. Οι παίκτες της Λαμίας διαμαρτυρήθηκαν έντονα μιας κι ο Παρθένης σκόραρε από κανονική θέση. Το 1-1 παρέμεινε ως το τέλος του αγώνα κι οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τους βαθμούς παραμένοντας στη ζώνη του υποβιβασμού.


Α.Σ. "Λαμία": Λέντας, Αναστασίου, Κατσικάρης, Λέσσης, Πάνος, Καλαμπόκας, Καραντάθας (75' Κάππος), Κουτρομάνος, Παρθένης (87' Κουβαλάκης), Τσούκαλος, Ζιάκας (65' Νάσιος).

Θύελλα Πετρωτού: Νικολαϊδης, Τεντολούρης (46' Καρκαντάς), Ηλιόπουλος (33' Λόης), Καμπάσης, Γούσιος, Σκόνδρας, Σπυρόπουλος, Κάλφας, Σαλταπίδας, Καραϊσκος, Νούλας (85' Ανδρέου)


Ο Α.Σ. "Λαμία" θα μπορούσε να πάρει τη νίκη απέναντι στη Θύελλα Πετρωτού. Η παραδοχή του προπονητή των φιλοξενούμενων, Ζόραν Μπάμποβιτς ,στις δηλώσεις του μετά τον αγώνα ότι το σκορ αδικεί την Λαμία, είναι χαρακτηριστική. Στο 2ο ημίχρονο οι παίκτες του Α.Σ. "Λαμία" έδειξαν πάθος και αποφασιστικότητα. Χρειαζόταν και δύναμη που δυστυχώς προστέθηκε στην ομάδα μετά την ισοφάριση όταν μπήκε στο παιχνίδι ο Κάππος. Έστω κι έτσι όμως η Λαμία δικαιούταν την νίκη που την στερήθηκε από την λάθος υπόδειξη του βοηθού στο γκολ που πέτυχε ο Παρθένης κι έπρεπε να μετρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.