Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Α.Σ. "Λαμία" - Α.Ε. Δίβρης 5-0


Χωρίς να δυσκολευτεί ο Α.Σ. "Λαμία" προκρίθηκε στην επόμενη φάση του κυπέλλου ερασιτεχνών επικρατώντας με 5-0 της Α.Ε. Δίβρης (ομάδα της Α΄κατηγορίας Φθιώτιδας). Ο Παναγιώτης Καλόγηρος έδωσε χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που έχουν αγωνιστεί ελάχιστα στη φετινή περίοδο και δοκίμασε κατά την εξέλιξη του αγώνα διάφορα σχήματα και τακτικές εν όψει της δύσκολης συνέχειας του πρωταθλήματος.

Στο πρώτο ημίχρονο ο Α.Σ. "Λαμία" είχε τον απόλυτο έλεγχο του αγώνα όμως έδειξε χαλαρότητα κι έδειξε να υποτιμάει την αντίπαλη ομάδα. Δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει η Λαμία στο α΄ μέρος του αγώνα όμως το κατάφερε μόλις μια φορά. Ο Κατσικάρης στο 16΄έκανε μια σέντρα από δεξιά κι ο Καλαμπόκας με κοντινή προβολή πραγματοποίησε το 1-0. Στο 39΄ο Ζιάκας με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μπούρα.


Στο 2ο ημίχρονο ο Α.Σ. "Λαμία" παρουσιάστηκε πιο συγκεντρωμένος στο παιχνίδι του, ζήτησε το γκολ και το κατάφερε 4 φορές ενώ είχε και 3 δοκάρια. Στο 49΄ο Λέντας με μακρινό βολέ βρήκε τον Ζιάκα που έδωσε ασίστ στον Τσούκαλο κι ο επιθετικός της Λαμίας με διαγώνιο πλασέ έκανε το 2-0. Στο 51΄ήταν η σειρά του Τσούκαλου να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι με εκτέλεση φάουλ. Στο 70΄ο Καλαμπόκας με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα ξανά στο οριζόντιο δοκάρι. Στο αμέσως επόμενο λεπτό Τσούκαλος, Κάππος και Ζιάκας συνδυάστηκαν εξαιρετικά με τον τελευταίο να πλασάρει εύστοχα για το 3-0. Στο 74΄ο Κουτρομάνος με μακρινό σουτ έστειλε τη μπάλα στο αριστερό δοκάρι για 4η φορά για την Λαμία! Στο 76΄ο Κάππος με όμορφη ατομική προσπάθεια απέφυγε τον αντίπαλό του, μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ πέτυχε το 4-0. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 82΄με τον Τσούκαλο να σκοράρει με κοντινό πλασέ μετά από την ασίστ του Καραντάθα.

Α.Σ. Λαμία: Λέντας, Κατσικάρης (64΄καραντάθας) , Καλαμπόκας, Μαδούρας, Πάνος (46΄Κουτρομάνος), Κάππος, Λαϊνας, Λέσσης, Γ. Ζιάκας, Τσούκαλος, Χριστόπουλος (50΄Μαντές).

Α.Ε. Δίβρης: Μπούρας, Γιαννέκος, Γ. Καταραχιάς (53΄Δ. Ζουμπόπουλος), Σιδηροκάλτσης (46΄Ν. Γουργιώτης), Ευαγ. Γουργιώτης, Δρούγας, Μυλωνάς, Χρ. Ζουμπόπουλος, Τσαντήλας (58΄Ανδρ. Καταραχιάς) , Λιάκος, Παν. Ζουμπόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.