Κυριακή 19 Δεκεμβρίου 2010

Αγρότης Λειανοκλαδίου - Α.Σ. Λαμία 6-0


Με βαριά ήττα αποχαιρέτησε το 2010 ο Α.Σ. "Λαμία". Στον εξ αναβολής αγώνα ηττήθηκε με 6-0 από τον Αγρότη στο Λειανοκλάδι. Χωρίς ψυχολογία και με σημαντικές ελλείψεις για ακόμη μια φορά, η Λαμία παρουσιάστηκε με τρανταχτές αδυναμίες στον αγωνιστικό χώρο.


Μόλις στο 1ο λεπτό ο Αγρότης έφτασε κοντά στο γκολ. Ο Τζουάνας από δεξιά πάσαρε στον Μπακαλίδη που έκανε το πλασέ από το ύψος του πέναλτυ για να μπλοκάρει ο Αλεξανδρής. Στο 3΄ο Σερπάνος εκτέλεσε φάουλ από δεξιά κι ο Βεστάκης με κεφαλιά άνοιξε το σκορ για τον Αγρότη. Στο 8΄η Λαμία είχε μια καλή ευκαιρία για να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Ο Μαντές έκανε μια σέντρα, ο τερματοφύλακας του Αγρότη δεν κατάφερε να αποκρούσει την μπάλα όμως ο Τσούκαλος που ακολούθησε την φάση δεν πρόλαβε να προωθήσει τη μπάλα στα δίκτυα. Στο 11΄ο Αλεξανδρής με διπλή προσπάθεια εξουδετέρωσε ένα καλό σουτ του Μπακαλίδη. Στο 12΄μετά από συνδυασμό των παικτών του Λειανοκλαδίου ο Σερπάνος μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ έκανε το 2-0. Στο 18΄ο Κουτρομάνος έκανε μια καλή σέντρα από δεξιά αλλά οι αμυντικοί του Αγρότη πρόλαβαν τον Ζιάκα που ήταν έτοιμος να σκοράρει. Στο 21΄σουτ του Βεστάκη από το ύψος της περιοχής έφυγε ελάχιστα άουτ. Η Λαμία έχασε σπουδαία ευκαιρία για να μειώσει το σκορ όταν ο Τσούκαλος βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Αγρότη αλλά είδε τον Μπανιωτάκη ν΄αποκρούει. Στο 26΄ο Βεστάκης ανέβασε το δείκτη του σκορ στο 3-0. Η τελευταία καλή φάση του πρώτου ημιχρόνου ήταν για την Λαμία στο 39΄. Ο Τσούκαλος έβγαλε πάσα στην πλάτη της άμυνας του Αγρότη όμως ο τερματοφύλακας Μπανιωτάκης πρόλαβε τον Ζιάκα κι απομάκρυνε την μπάλα.

Το 2ο ημίχρονο πήρε διαδικαστικό χαρακτήρα. Ο Αγρότης πέτυχε τέταρτο γκολ στο 55΄με τον Βεστάκη. Στο 63΄ο Τσούκαλος βγήκε απέναντι από τον τερματοφύλακα, σούταρε δυνατά όμως έδιωξε σε κόρνερ ο Μπανιωτάκης. Στο 70΄ο Βεστάκης βρέθηκε απέναντι απ΄τον Αλεξανδρή κι αυτή τη φορά νικητής βγήκε ο τερματοφύλακας της Λαμίας που απέκρουσε το πλασέ του επιθετικού των γηπεδούχων. Στο 71΄ο Ξενάκης μπήκε στην περιοχή, σούταρε δυνατά για να μπλοκάρει την μπάλα ο Μπανιωτάκης. Στο 78΄ο Βεστάκης πέτυχε το 4ο προσωπικό του γκολ κάνοντας το σκορ 5-0. Το τελικό 6-0 διαμορφώθηκε στο 87΄με σκόρερ τον Μπακαλίδη.



Αγρότης Λειανοκλαδίου: Μπανιωτάκης, Τζουάνας (Ντζαβίδας), Καββαδίας, Βιτζέκας, Κουφιώτης, Κραββαρίτης, Τασιόπουλος (61΄Σπαθούλας), Χανής, Μπακαλίδης, Σερπάνος, Βεστάκης (82΄Κοντός).

Α.Σ. Λαμία: Αλεξανδρής, Λαϊνας (46΄Παρθένης), Μαντές (49΄Καραντάθας), Αναστασίου, Μαδούρας, Χριστόπουλος, Γερογιάκομος, Κουτρομάνος, Ζιάκας, Τσούκαλος (67΄Κουβαλάκης), Ξενάκης.

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΞΕΥΤΕΛΙΣΤΙΚΟ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΡΜΟΖΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΕΙΧΕΙ Η ΛΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ,ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ.ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΟΛΟΓΟΜΕΝΩΣ ΔΥΣΚΟΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ (ΔΙΟΙΚΗΣΗ -ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΑΙΧΤΕΣ) ΝΑ ΑΛΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.ΟΙ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΞΑΓΕΛΙΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΑΙΤΙΑ ΝΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΗΤΑΝ ΟΛΕΣ ΑΝΥΠΑΡΚΕΣ.ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ 2-3 ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΟΥΝ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΗΔΗ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΟ.ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑ ΣΤΗΝ ΧΛΕΥΗ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΣΤΗΝ ΑΝΥΠΟΛΗΨΙΑ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΑΚΟΥΓΑΝ "ΛΑΜΙΑ" ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΟΥΣΑΝ ΓΙΑ 5ΑΡΕΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΑΝ ΛΙΓΟΙ.ΜΠΟΡΕΙ ΩΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΔΟΞΑΣΑΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ.ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΝΟΘΥΛΕΥΜΑ ΠΟΥ ΦΟΡΑΕΙ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΑΣ ΛΑΜΙΑ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΧΑΡΕΣ ΕΔΩ ΚΑΙ 46 ΧΡΟΝΙΑ.Ο ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΗΦΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ.ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΠΟΥ ΦΤΑΙΝΕ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΟΥΤΕ ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΟΥΤΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥΣ ΑΛΗΘΙΝΟ.ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΛΑΜΙΑ.ΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΠΕΛΕΞΑΝ.ΤΕΛΙΚΑ ΑΣ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΑΥΤΗ Η "ΟΜΑΔΑ" ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΛΑΜΙΑ,ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΠΛΗΓΩΝΕΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΓΑΛΩΣΑΝ ΜΑΖΙ ΤΗΣ,ΠΟΥ ΓΕΛΑΣΝ ΠΟΥ ΕΚΛΑΨΑΝ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΠΕΡΙΦΑΝΟΥΣ.ΑΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ Η ΜΗ ΕΠΙΤΕΥΞΗΣ ΣΕ ΕΝΑ ΓΥΡΟ ΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑ ΤΡΩΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ 3-6 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ....ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΟΜΩΔΙΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.