Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

Υπάρχει επιστροφή;

Η ομάδα έχει φτάσει σε οριακή κατάσταση. Είναι καταδικασμένη σε υποβιβασμό κι ενδέχεται ο υποβιβασμός να μην έρθει ακόμη κι εντός αγωνιστικού χώρου... Ο φίλαθλος κόσμος έχει γυρίσει την πλάτη στην ομάδα, απογοητευμένος απ΄όλα όσα συνέβησαν και συμβαίνουν.... Οι θεσμικοί παράγοντες της περιοχής δεν παρέχουν παρά ελάχιστη βοήθεια κι αρκούνται στα ευχολόγια... Οι οικονομικοί παράγοντες της πόλης αδιαφορούν... Όλα δείχνουν αρνητικά για τον Α.Σ. "Λαμία" κι ο δρόμος προς τον υποβιβασμό είναι χωρίς επιστροφή...

Όλα όμως μπορούν ν΄αλλάξουν αρκεί να υπάρχει θέληση και συλλογική προσπάθεια. Στην τηλεοπτική εκπομπή "90 λεπτά χωρίς καθυστερήσεις" χθες βράδυ, ο Γιάννης Χαλβαντζής μίλησε για ηλεκτροσόκ! Ηλεκτροσόκ χρειάζεται η ομάδα κι αυτό θα έπρεπε να είχε γίνει από καιρό. Έστω και τώρα όμως οφείλουμε να το επιχειρήσουμε. Η ομάδα χρειάζεται ενίσχυση σε πολλούς τομείς. Χρειάζεται μια διοίκηση που δεν θα περιορίζεται στους 3-4 παλαίμαχους που δραστηριοποιούνται αυτή τη στιγμή. Η οικονομική συγκυρία είναι δύσκολη αλλά με προσεκτικές κινήσεις και συνετή διαχείριση η κατάσταση μπορεί να καλυτερεύσει. Υπάρχουν παίκτες που μπορούν να έρθουν και να ενισχύσουν ουσιαστικά την ομάδα.

Βασικότερα στοιχεία στην επιτυχία της προσπάθειας, που θα έπρεπε να είχε ξεκινήσει... χθες, είναι η συνοχή κι η στήριξη που είναι αναγκαίο να είναι καθολική. Όσο κι αν φαντάζει ακατόρθωτη η σωτηρία της ομάδας, αν αλλάξουν οι τωρινές συνθήκες, τότε μπορεί να τα καταφέρει η Λαμία.

Οφείλουμε να το προσπαθήσουμε, υπάρχει επιστροφή!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.