Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

ανοικτή συζήτηση φιλάθλων

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η ανοικτή συζήτηση που διοργάνωσαν οι φίλαθλοι του Α.Σ. "Λαμία". Στην συζήτηση παραβρέθηκαν φίλαθλοι της ομάδας και μέλη του συλλόγου οι οποίοι εξέφρασαν τις απόψεις τους για την κατάσταση του συλλόγου και την συνέχεια ή απόσυρση από το φετινό πρωτάθλημα.

Ως προς το διοικητικό ζήτημα αποφασίσθηκε η σύγκληση της γενικής συνέλευσης σε σύντομο χρονικό διάστημα προκειμένου να εκλεγεί διοίκηση και να γίνει ο διοικητικός και οικονομικός απολογισμός της απελθούσας διοίκησης.

Μετά από ανταλλαγή απόψεων, επιχειρημάτων και στάθμιση των αγωνιστικών αλλά και οικονομικών δεδομένων, οι συμμετέχοντες στην συζήτηση αποφάσισαν να μην επιχειρήσουν την επιστροφή της ομάδας στο πρωτάθλημα. Η οριστική αποχώρηση του Α.Σ. "Λαμία" πρέπει να θεωρείται δεδομένη μιας και κανείς ως τώρα δεν έχει εκφράσει την πρόθεση να αναλάβει τα διοικητικά ηνία της ομάδας για να συνεχίσει στο πρωτάθλημα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.