Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

ανακοίνωση Σ.Β.Π.



ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ ‘Α.Σ. ΛΑΜΙΑ’
Έτος ιδρύσεως 1996
Αινιάνων 2 τκ 35100 Λαμία
www.lamiafcveterans.gr
Τηλ.: 6972977479 --- 6974325050


Λαμία 16 Μαρτίου 2011

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Με την παρούσα ανακοίνωση θέλουμε να ενημερώσουμε τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας της πόλης μας ότι με τις παραιτήσεις μας ως μέλη της Προσωρινής Διοίκησης της ομάδας του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ έχει λήξει και η θητεία μας.
Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να απευθυνθούν με αίτησή τους προς το Πρωτοδικείο Λαμίας και ζητήσουν τον ορισμό τους ως Προσωρινή Διοίκηση της ομάδος και αναλάβουν αυτοί πλέον υπεύθυνα να δρομολογήσουν τις εξελίξεις για το μέλλον της ομάδος , παραλαμβάνοντας και τα κλειδιά του γραφείου της ομάδας όπου εκεί βρίσκονται όλα τα απαραίτητα δηλαδή Σφραγίδα , Βιβλία , Δελτία των ποδοσφαιριστών και ότι άλλο χρειάζεται για την λειτουργία του Συλλόγου.
Εμείς ως απελθούσα Προσωρινή Διοίκηση θα στηρίξουμε οποιαδήποτε προσπάθεια θα γίνει για το καλό της ομάδος χωρίς να συμμετέχουμε στο Διοικητικό σχήμα.

Υποχρέωσή μας είναι ο Οικονομικός απολογισμός από την ημερομηνία ανάληψης των καθηκόντων μας έως και την παραίτησή μας , τον οποίον θα δημοσιεύσουμε για να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία από κανέναν το πώς διαχειριστήκαμε τα οικονομικά του Συλλόγου άλλωστε εμείς προσπαθήσαμε στην Συνέλευση πού κάναμε στις 27 Δεκεμβρίου 2010 να κάνουμε Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό αλλά η Συνέλευση έληξε άδοξα με ευθύνη κάποιων κυρίων οι οποίοι όχι μόνον δεν μας άφησαν να κάνουμε με σύνθημα διαλύστε την ομάδα αλλά δεχθήκαμε και επίθεση από κάποιον κύριο που θέλει να λέγεται μέλος της ομάδος νομίζουμε ότι μάρτυρες αυτού του γεγονότος ήταν τα Μ.Μ.Ε. που παρευρέθηκαν στην Συνέλευση.

Παρ όλα αυτά εμείς θεωρούμε ότι πράξαμε το καθήκον μας απέναντι στην ομάδα παλεύοντας με αντίξοες συνθήκες από την ημέρα που αναλάβαμε την ομάδα και εν μέσω της οικονομικής κρίσης που μαστίζει τη χώρα.
Δεν θέλουμε να κατηγορήσουμε κανέναν ούτε από τις προηγούμενες Διοικήσεις που πέρασαν από την ομάδα της
Λαμίας αλλά και κανέναν άλλον για τυχόν υποσχέσεις που δόθηκαν σε εμάς και δεν τηρήθηκαν.
Απλά εμείς αναλαμβάνουμε τις ευθύνες που μας αναλογούν το ίδιο νομίζουμε ότι πρέπει να κάνει όλη η πόλη μας αν θέλουμε την ύπαρξη αυτής της ομάδος.

Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους αυτούς που μας βοήθησαν όχι μόνο οικονομικά αλλά και ηθικά.


Εκ του Δ.Σ.