Τρίτη 15 Απριλίου 2008

Π.Α.Ε. Θράκη - Α.Σ. Λαμία 1-0



Ήττα για τη Λαμία στην Αλεξανδρούπολη σ΄έναν κρίσιμο αγώνα κι η περιπέτεια συνεχίζεται... Η Λαμία ξεκίνησε με τους Φυσέκη, Πάνο, Χουλιάρα (αρχηγός), Παϊζάνο, Κακαρά, Δημητρακόπουλο, Κώτσου, Κουτρομάνο, Μπάκανο, Θανόπουλο, Αντωνιάδη, αγωνίστηκαν στο 2ο ημίχρονο και οι Τεκελίδης, Λαμπερνάκης, Χατζηβαλσάμης.
Στο πρώτο ημίχρονο οι δυο ομάδες έπαιξαν επιφυλακτικά, δεν δημιούργησαν καμία αξιόλογη ευκαιρία κι έδειξαν ισοδύναμες. Η Λαμία είχε 2 καλες στιγμές στο πρώτο μέρος σε εκτελέσεις φάουλ από τον Ηλία Κακαρά από την αριστερή πλευρά όμως στην πρώτη περίπτωση απομάκρυνε η άμυνα της Ένωσης ενώ στην 2η ο Χουλιάρας βρέθηκε στο έδαφος μετά από σπρώξιμο του Νικολαϊδη μέσα στην μεγάλη περιοχή αλλά ο διαιτητής Φραγκάκης από την Καβάλα δεν υπέδειξε καμία παράβαση.
Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου η ΠΑΕ Θράκη μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Στο 46΄ο Γκαργκόφ σούταρε από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Στο 48΄σε διπλή προσπάθεια ο Γκαργκόφ σούταρε αρχικά πάνω στον Χουλιάρα και το δεύτερο σουτ που επιχείρησε έφυγε άουτ. Στο 51΄ ο Γκαργκόφ κατάφερε να σκοράρει όταν έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από συνδυασμένη επιθετική προσπάθεια των παικτών της Αλεξανδρούπολης και πλάσαρε τον Φυσέκη μέσα από την μεγάλη περιοχή. Η Λαμία στη συνέχεια πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο αλλά για άλλη μια φορά πλήρωσε τη επιθετική δυστοκία των παικτών της! Ο Σωτήρης Δημητρακόπουλος ήταν ο μοιραίος για τη Λαμία που βρέθηκε σε θέση βολής μέσα στη μεγάλη περιοχή αλλά το βιαστικό σουτ που έκανε κατέληξε άουτ σπαταλώντας τη μεγαλύτερη ευκαιρία της Λαμίας στο παιχνίδι. Ο Θανόπουλος είχε κι αυτός μια καλή στιγμή όταν βρέθηκε μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα της Εβρίτικης ομάδας αλλά έχασε το κοντρόλ κι έδωσε την ευκαιρία στους αμυντικούς της Ένωσης να τον εξουδετερώσουν. Ακόμα μια ευκαιρία έχασε η Λαμία όταν Λαμπερνάκης και Θανόπουλος δεν συνδυάστηκαν σωστά μέσα στην αντίπαλη περιοχή και το πλασέ του Θανόπουλου πέρασε άουτ. Η Θράκη κλείστηκε μετά το γκολ κι έπαιξε με αντεπιθέσεις, είχε δυο ευκαιρίες με τον Πατίδη ν΄αστοχεί σε κενή εστία στο 73΄και τον Γκαργκόφ σε απευθείας εκτέλεση φάουλ στο 88΄που απέκρουσε ο Φυσέκης αλλά τελικά άντεξε στην πίεση της Λαμίας και πήρε τη νίκη.
Ο αρχηγός Κώστας Χουλιάρας ήταν ο καλύτερος παίκτης για τη Λαμία, στους διακριθέντες κι οι Αντωνιάδης, Παϊζάνος που έδωσαν πολλές μάχες στον αγωνιστικό χώρο, εξαιρετική εμφάνιση κι από τον Φυσέκη αλλά η ήττα μας πίκρανε όλους...Στις κερκίδες του σταδίου της Αλεξανδρούπολης είδα και τους Παπαδόπουλο, Τσιάκα, Παπανάγνου, τον στρατευμένο ποδοσφαιριστή της ομάδας Βασίλη Κωνσταντινίδη που υπηρετεί σε Μονάδα του Έβρου και τον Γιάννη Μαντζίκο!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.