Τετάρτη 16 Απριλίου 2008



Α.Σ. Λαμία - Αναγέννηση Γιαννιτσών 2-1


Η νίκη με 2-1 σκόρπισε αισιοδοξία για τη συνέχεια της προσπάθειας της Λαμίας να παραμείνει στην κατηγορία. Η Λαμία, μπροστα στα μάτια των λιγοστών οπαδών της, πήρε το πολύτιμο τρίποντο χωρίς να εντυπωσιάσει με την απόδοσή της απέναντι σ΄έναν αντίπαλο που παρουσιάστηκε νωθρός στο πρώτο μέρος. Φυσέκης, Πάνος, Παϊζάνος, Κώτσου, Κακαράς, Λαμπερνάκης, Κουτρουμάνος, Κωνσταντόπουλος, Θανόπουλος, Αντωνιάδης και Χατζηβαλσάμης οι έντεκα που ξεκίνησαν για τη Λαμία, στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Δημητρακόπουλος, Κωταϊδης και Καράμπελας.
Δυνατά μπήκε στο παιχνίδι η Λαμία αλλά το πρώτο 20 λεπτο ήταν ένα ατελείωτο ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών με τους Χατζηβαλσάμη, Αντωνιάδη και Λαμπερνάκη ν΄αποτυγχάνουν να σκοράρουν. Τελικά ο Χατζηβαλσάμης στο 36΄άνοιξε το σκορ με πλασέ απ΄τη μικρή περιοχή μετά από ασίστ του Αντωνιάδη και στο 44΄ο Λαμπερνάκης με κεφαλιά διπλασίασε τα τέρματα της Λαμίας. Η Αναγέννηση έδειχνε να κάνει αγγαρεία στο πρώτο μέρος, δεν προσπάθησε καθόλου στο παιχνίδι και δεν δημιούργησε την παραμικρή ευκαιρία...
Η εικόνα του 2ου μέρους ήταν εντελώς διαφορετική. Η ομάδα των Γιαννιτσών πήρε την πρωτοβουλία των κινήσεων και η επιθετικότητά της μετουσιώθηκε σε γκολ στο 67΄με τον Μαχαιρούδη να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα της Λαμίας! Το σκορ δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα κι η Λαμία γεύτηκε τη χαρά της νίκης μετά από 4 αγωνιστικές!
Κορυφαίος για την ομάδα της Λαμίας ο Πάνος! Ξεχώρισαν για τη μαχητικότητά τους και οι Λαμπερνάκης, Αντωνιάδης ενώ θετικοί ήταν και οι Κώτσου και Κωνσταντόπουλος.
Στο γήπεδο της Λαμίας βρέθηκε ο Ευγένιος Γκέραρντ και ο Βάϊος Καραγιάννης.


Εικόνες απ΄τον αγώνα...

Οι αντίπαλοι μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο.

Σε απόγνωση Αντωνιάδης και Χατζηβαλσάμης...


Απίστευτη χαμένη ευκαιρία από τον Λαμπερνάκη...

Ούτε και σ΄αυτή την προσπάθεια δεν ήρθε το γκολ...

Ο Αντώνης Μαχαιρούδης σκόραρε ξανά απέναντι στη Λαμία, είχε σημειώσει και 3 γκολ στον αγώνα του πρώτου γύρου!







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.