Τετάρτη 30 Απριλίου 2008

Α.Σ. Λαμία - Αναγέννηση Άρτας 1-1





Πάλι δε νιώσαμε τη χαρά της νίκης κι η προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία συνεχίζεται με άγχος! Η Λαμία παρατάχθηκε στο πολύ κρίσιμο παιχνίδι απέναντι στην Αναγέννηση Άρτας με τους Φυσέκη, Μπάκανο, Χουλιάρα Παϊζάνο, Κακαρά, Θανόπουλο, Κουτρομάνο, Κωνσταντόπουλο, Λαμπερνάκη, Αντωνιάδη και Χατζηβαλσάμη. Στο 2ο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Τεκελίδης, Χριστοδούλου, Καράμπελας.

Οι μπλε μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, πήραν την πρωτοβουλία των κινήσεων κι έκλεισαν την Αναγέννηση πίσω. Απείλησε κυρίως με στημένες φάσεις η Λαμία και μετά από κόρνερ του Θανόπουλου στο πρώτο δοκάρι ο Αντωνιάδης με όμορφο γυριστό σουτ άνοιξε το σκορ για τη Λαμία στο 30΄. Η Λαμία διατήρησε τον έλεγχο του αγώνα στο υπόλοιπο διάστημα του πρώτου μέρους, δεν δημιούργησε κάποια αξιόλογη ευκαιρία για να διπλασιάσει τα τέρματά της αλλά ούτε και απειλήθηκε από την αντίπαλη ομάδα.

Με το ξεκίνημα του 2ου ημιχρόνου η Λαμία δημιούργησε δύο σπουδαίες ευκαιρίες με τον Αντωνιάδη και τον Χατζηβαλσάμη αλλά το γκολ που θα τελείωνε ουσιαστικά το παιχνίδι δεν ήρθε... Όσο η ώρα περνούσε η ομάδα της Άρτας προσπαθούσε να απειλήσει τη Λαμιώτικη εστία κι είχε και δοκάρι μετά από κεφαλιά του Τριάντου στο 67΄. Δυστυχώς στο 74΄ένα λάθος γύρισμα του Μπάκανου με το κεφάλι προς τον Φυσέκη, που δεν ήταν σε κατάλληλη θέση, έδωσε την ευκαιρία στον Τριάντο να διαμορφώσει το τελικό 1-1 με κοντινό σουτ. Προσπάθησε για το 2ο γκολ η Λαμία στο χρόνο που απέμενε κι έχασε διαδοχικές ευκαιρίες με τον Κωνσταντόπουλο να σουτάρει ψηλά, άουτ από καλή θέση. Ο Θανόπουλος πλάσαρε από πλάγια δεξιά, μέσα απ΄την μεγάλη περιοχή αφού πέρασε όποιον βρήκε μπροστά του αλλά μπλόκαρε ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης. Κεφαλιά του Λαμπερνάκη σε κενή εστία, η μπάλα πέρασε πάνω απ΄το οριζόντιο δοκάρι.

Η λήξη βρήκε τους λιγοστούς οπαδούς της Λαμίας απογοητευμένους κι ο προβληματισμός για την τύχη της ομάδας έγινε ακόμα μεγαλύτερος...



Φωτογραφίες από τον αγώνα



ο Πάϊζάνος με... "ηθικό ακμαιότατο" στην προθέρμανση!

λίγοι απομείναμε...


Αντωνιάδης και Χατζηβαλσάμης στη σέντρα.


το επόμενο κόρνερ ήταν το καλό για τον Αντωνιάδη!!!


επιτέλους γκολ κι η κερκίδα ξεσηκώνεται!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.