Τετάρτη 4 Ιουνίου 2008

Α.Σ. Λαμία - Εορδαϊκός 2-0


Η νίκη με 2-0 απέναντι στον Εορδαϊκό σήμανε και μαθηματικά την παραμονή στην Γ΄εθνική κατηγορία για τη Λαμία. Μπροστά σε περίπου 400 φίλους της η Λαμία, χωρίς άγχος, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο κατά διαστήματα και σκόρπισε χαμόγελα αισιοδοξίας!

Η Λαμία στον τελευταίο εντός έδρας αγώνα του πρωταθλήματος ξεκίνησε με τους Φυσέκη, Φυτανίδη, Παϊζάνο, Πάνο, Κακαρά, Μπάκανο, Κώτσου, Κωταϊδη, Καράμπελα, Θανόπουλο και Χατζηβαλσάμη. Οι αλλαγές του Ντανιέλ Μπατίστα ήταν οι Κωνσταντόπουλος, Πέτσης και Τσάμης.

Ο Εορδαϊκός μπήκε πιο ζεστός στο παιχνίδι κι έχασε δύο καλές ευκαιρίες για ν΄ανοίξει το σκορ σ΄ένα ανεπανάληπτο τετ α τετ στο 5΄με τον Φυσέκη να διώχνει σε κόρνερ το πλασέ του Ξυνάδα και κεφαλιά του Κυριακίδη να περνάει λίγο άουτ στο 10΄. Ότι δεν κατάφερε η ομάδα της Πτολεμαϊδας το πέτυχε η Λαμία στο 16΄όταν ο Μπάκανος σέντραρε από δεξιά κι ο Θανόπουλος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα!

Ο Μπάκανος σεντράρει κι ο Θανόπουλος "οπλίζει" για το 1-0!!!

Ο κορυφαίος σκόρερ της Λαμίας φέτος!!!

Με το προβάδισμα στο σκορ η Λαμία κι απαλαγμένη απ΄το άγχος κυριάρχησε απόλυτα επί του αντιπάλου της και στο 33ο λεπτό ο Μπάκανος με κεφαλιά κανονιά απ΄το πέναλτυ, μετά από σέντρα του Θανόπουλου, διπλασίασε τα τέρματα των μπλε! Το πρώτο ημίχρονο μετά το αρχικό ξάφνιασμα, ανήκε ολοκληρωτικά στη Λαμία που με την παρουσία του Καράμπελα και του Κωταϊδη στην αρχική ενδεκάδα στο χώρο της μεσαίας γραμμής έπαιξε καλό ποδόσφαιρο!

Ο Κωταϊδης ήταν απ΄τους κορυφαίους στον αγώνα!

Εξαιρετική εμφάνιση και για τον Καράμπελα!

Στο δεύτερο ημίχρονο Λαμία και Εορδαϊκός έπαιξαν ελεύθερα χωρίς όμως να δημιουργήσουν ευκαιρίες. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τον Εορδαϊκό στο 74΄όταν ο Φυσέκης απέκρουσε το σουτ του Τσουτζίδη. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα κι η Λαμία έδωσε τη χαρά της νίκης στους φίλους της στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για φέτος! Πολύ καλή εμφάνιση έκαναν στον αγώνα οι Καράμπελας και Κωταϊδης και το χειροκρότημα του κόσμου όταν αντικαταστάθηκαν ήταν η επιβράβευση για την απόδοσή τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.