Κυριακή 8 Ιουνίου 2008

Νίκη Νέας Ιωνίας - Α.Σ. Λαμία 1-0


Στο άδειο Πανθεσσαλικό Στάδιο έδωσε τον τελευταίο αγώνα της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο η Λαμία με αντίπαλο τη Νίκη Νέας Ιωνίας. Ο αγώνας χαρακτηρίστηκε από την παρουσία πολλών παικτών στην αρχική ενδεκάδα που δεν είχαν συμμετοχές στο φετινό πρωτάθλημα. Η ήττα με 1-0 δεν κόστισε παρά μόνο στο γόητρο της ομάδας κι όλοι στρέφονται πια στο νέο πρωτάθλημα!

Η Λαμία ξεκίνησε τον αγώνα με τους Παλάσκα, Φυτανίδη, Πάνο, Παϊζάνο, Πέτση, Μπάκανο, Κώτσου, Κωταϊδη, Καράμπελα, Θανόπουλο και Λαμπερνάκη. Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Δημητρακόπουλος, Τσάμης, Χριστοδούλου.

Οι δυο αντίπαλοι πριν τη "μάχη"...

Η Νίκη προσπάθησε να αιφνιδιάσει τη Λαμία στο πρώτο δεκάλεπτο αλλά οι προσπάθειες των γηπεδούχων δεν καρποφόρησαν. Η Λαμία πάτησε καλύτερα στο γήπεδο μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα και ισσορόπησε το παιχνίδι. Οι δύο ομάδες έπαιζαν ελεύθερα αλλά χρειάστηκε να φτάσουμε στο τελος του πρώτου ημιχρόνου για να φτάσει μια ομάδα κοντά στο γκολ. Η Νίκη έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 44΄όταν ο Γιαννουλίδης σε κενή εστία πλάσαρε ψηλά άουτ μέσα απ΄τη μικρή περιοχή της Λαμίας.

Ο Θανόπουλος έκανε το γύρισμα αλλά ο Λαμπερνάκης δεν μπόρεσε να σκοράρει...

Το δεύτερο ημίχρονο άρχισε όπως το πρώτο με τη διαφορά ότι η Λαμία ήταν αυτή που μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Ο Κωταϊδης στο 47΄ελίχθηκε ανάμεσα από τους αμυντικούς της Νίκης αλλά το σουτ που έκανε κατέληξε άουτ. Η μεγάλη χαμένη ευκαιρία της Λαμίας ταρακούνησε τη Νίκη που αντέδρασε άμεσα. Στο 51ο λεπτό ο Μητρακας σεντραρε από δεξιά κι ο Γιαννουλίδης με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Παλάσκα. Οι δυο ομάδες αγωνιζόμενες χωρίς βαθμολογικό άγχος έπαιξαν ελεύθερα, δεν έπαιξαν ποδόσφαιρο αξιώσεων αλλά δημιούργησαν φάσεις για γκολ. Η Λαμία είχε μια καλή στιγμή με απ΄ευθείας εκτέλεση φάουλ του Δημητρακόπουλου αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ από το αριστερό κάθετο δοκάρι της Νίκης.

Ο Δημητρακόπουλος έτοιμος για την εκτέλεση του φάουλ.

Ο Θανόπουλος επιχείρησε ένα σουτ που πέρασε λίγο άουτ για ν΄απαντήσει αμέσως η Νίκη με τον Δερμιτζόγλου να βγαίνει μόνος του απέναντι στον τερματοφύλακα της Λαμίας αλλά ο Τσάμης έκανε την απόκρουση του αγώνα κρατώντας το σκορ στο 1-0. Παρά τις προσπάθειες των παικτών των δυο ομάδων το αποτέλεσμα δεν άλλαξε ως το τέλος του αγώνα με τη Λαμία να ζητάει κι ένα πέναλτυ σε ανατροπή του Θανόπουλου.

Ήμουν και στον Βόλο!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.