Τρίτη 31 Μαρτίου 2009

Π.Α.Σ. Πρέβεζα - Λαμία 1-0


Την ήττα γνώρισε η Λαμία στην κρίσιμη αναμέτρηση απέναντι στην Πρέβεζα. Η ήττα δεν είναι καταδικαστική για τη Λαμία περιόρισε όμως κατά πολύ τις πιθανότητες της ομάδας μας για παραμονή στην κατηγορία.

Η Λαμία στον αγώνα της Πρέβεζας παρατάχθηκε με τους: Κόσογλου τερματοφύλακα, Δασκαλάκη αριστερό αμυντικό, Βαγγέλη Κωστή δεξιό και κεντρικό δίδυμο στην άμυνα οι Χουλιάρας και Βιτζέκας.Κόφτης μπροστά από τους αμυντικούς ο Μεσιακάρης. Στη μεσαία γραμμή αριστερά ο Hughes, δεξιά ο Ντέρτσας και στον άξονα οι Γεωργίου και Μεϊντής. Μοναδικός προωθημένος για τη Λαμία ο Sobzack.

Στο 1ο ημίχρονο παίχτηκε ένα σκληρό παιχνίδι, με πολλά δυνατά μαρκαρίσματα και χωρίς ιδιαίτερες φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Με την έναρξη του 2ου μέρους ο Λεωνίδας Γαρδκιώτης έβαλε στο παιχνίδι τους Χατζή και Jarosiewicz αντί των Κωστή και Ντέρτσα κι ανέβασε ψηλά την άμυνα ώστε να πιέσει περισσότερο τους γηπεδούχους και να φτάσει στο γκολ. Η κίνηση αυτή έδωσε στην Πρέβεζα την ευκαιρία να βρει χώρους στο γήπεδο και με κόντρα αντεπιθέσεις να γίνεται απειλητική. Στο 58΄ο Garasino έφυγε μόνος του προς την περιοχή της Λαμίας, την κατάλληλη στιγμή πάσαρε στον Λαγό που δεν δυσκολεύτηκε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα της Λαμίας ανοίγοντας το σκορ. Στο 74΄ο Λεωνίδας Γαρδικιώτης έριξε και τον Μήτρου στη μάχη όμως η Λαμία δεν κατάφερε να δημιουργήσει κάποια αξιόλογη φάση. Πάντως η Λαμία αφού γλύτωσε το δεύτερο τέρμα στις αντεπιθέσεις που εκδήλωνε διαρκώς η Πρέβεζα θα μπορούσε να είχε κλέψει το βαθμό της ισοπαλίας στο τέλος. Στο 90΄ο Μήτρου σούταρε προς την εστία, ο Ζάχος απέκρουσε στρώνοντας την μπάλα στον Jarosiewicz που σούταρε άστοχα κι έτσι το 1-0 παρέμεινε ως το τέλος της αναμέτρησης.
Μετά κι απ΄αυτό το αποτέλεσμα οι πιθανότητες της Λαμίας να παραμέινει στην κατηγορία λιγόστεψαν κι η τύχη της εξαρτιέται πια κι απ΄τ΄αποτελέσματα των υπολοίπων ομάδων που παλεύουν για ν΄αποφύγουν τον υποβιβασμό.
Ο κόσμος της Λαμίας στάθηκε κοντά στην ομάδα και στην Πρέβεζα. Περίπου 100 Λαμιώτες έδωσαν το παρόν στην αναμέτρηση της Κυριακής κι είναι βέβαιο πως ο κόσμος της ομάδας θα στηρίξει την προσπάθεια μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.