Τρίτη 24 Μαρτίου 2009

Δελτίο τύπου

΄΄Α.Σ. ΛΑΜΙΑ΄΄ Π.Α.Ε.
1ο χλμ Ν.Ε.Ο. Λαμίας-Αθηνών 35100 Λαμία
Τηλ. – FAX 22310 25595, e-mail:paelamia@otenet.gr



23-3-2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Με αποθεραπεία για όσους αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι και προπόνηση για τους υπόλοιπους ξεκίνησε η προετοιμασία της ομάδος για τον εκτός έδρας αγώνα με την Πρέβεζα. Στις δηλώσεις μετά το τέλος του αγώνα ο προπονητής της ομάδος μας δήλωσε εκτός των άλλων ότι αξίζουν συγχαρητήρια οι παίκτες για την προσπάθεια τους και ότι δημιουργήσαμε πληθώρα ευκαιριών εκ των οποίων οι 2 κλασσικές.

Η Διοίκηση επιβραβεύοντας την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών, έδωσε σαν πριμ το ποσό που είχε υποσχεθεί σε περίπτωση νίκης, κι όχι αυτό που θα μοιραζόταν σε περίπτωση ισοπαλίας.

Ευχαριστήρια επιστολή για τη φιλοξενία που έτυχαν η αποστολή και οι φίλαθλοι της ομάδος από τη Διοίκηση και τους φιλάθλους του Θερμαϊκού απέστειλε η Π.Α.Ε. προς τη Διοίκηση του Τ.Α.Π. Θερμαϊκός.

Τα συλλυπητήρια της εξέφρασε η Διοίκηση της Π.Α.Ε. προς τον ιδιοκτήτη της Π.Α.Ε. ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ κ. Στράτο Γιδόπουλο για την πρόσφατη απώλεια του αδελφού του.

Τέλος πλακέτα προς την οικογένεια του παλιού ποδοσφαιριστού Θανάση Ρίζου θα επιδώσει η Διοίκηση της Π.Α.Ε. πριν την έναρξη του σημερινού αγώνα που διεξάγεται στη μνήμη του.



Με εκτίμηση

Ο Εκπρόσωπος Τύπου


Νικόλαος Τσιλαλής