Δευτέρα 21 Ιουνίου 2010

Ανακοίνωση εφορευτικής επιτροπής για γενική συνέλευση

Όπως ανακοινώθηκε από τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, δικηγόρους κ.κ. Μπαρούτα και Φώσκολο, η γενική συνέλευση των μελών του Α.Σ. "Λαμία" που είχε προγραμματισθεί για σήμερα, Δευτέρα 21 Ιουνίου και ώρα 18:30 στην αίθουσα του κέντρου νεότητας του Δήμου Λαμιέων δεν θα πραγματοποιηθεί. Η γενική συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα, 28 Ιουνίου στις 21:00 στα γραφεία της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Φθιώτιδας, Όθωνος 3. Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στις προσπάθειες που καταβάλλει ο πρόεδρος της Ε.Π.Σ.Φ. κ. Κουτρουμάνος για να βρεθεί λύση στο διοικητικό αδιέξοδο της ομάδας. Άκαρπες παραμένουν ως τώρα οι επαφές αλλά η προσπάθεια συνεχίζεται ώστε να βρεθούν οι άνθρωποι που θ΄αναλάβουν τα διοικητικά ηνία του Α.Σ. "Λαμία".Είναι κρίμα να χαθούν τα ταλέντα της Φθιώτιδας και να μην αξιοποιηθούν από τον Α.Σ. "Λαμία" τα παιδιά της ομάδας των Νέων που κατέκτησαν το πρωτάθλημα Ελλάδας αλλά και της ομάδας των ερασιτεχνών της που επίσης αναδείχθηκαν πρωταθλητές Ελλάδας.


1 σχόλιο:

  1. Η LAMIA ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ... ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.