Σάββατο 21 Μαΐου 2011

που είναι ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ;

Κατά την συνεδρίαση της γενικής συνέλευσης της 4ης Απριλίου (η οποία δεν ολοκληρώθηκε λόγω μη απαρτίας) τα παριστάμενα μέλη ανέθεσαν στον κ. Μιχάλη Μιχαλόπουλο να έρθει σε επαφή με τα μέλη της απερχόμενης διοίκησης του συλλόγου και να τους ενημερώσει για την αναγκαιότητα της παρουσίας τους στην γενική συνέλευση ώστε να παραδώσουν τον σύλλογο με σύννομες διαδικασίες. Κατόπιν επιθυμίας του κ. Μιχαλόπουλου να μην είναι αναλάβει μόνος του αυτή την προσπάθεια μου ζητήθηκε από τα παριστάμενα μέλη να τον συνδράμω. Πραγματοποιήσαμε δύο συναντήσεις με μέλη του απερχόμενου διοικητικού συμβουλίου του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ και αφού τους εξηγήσαμε τις απόψεις των μελών του συλλόγου, όπως τις εξέφρασαν κατά την Γ.Σ. της 4η Απριλίου, τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. μας είπαν ότι θα παρευρεθούν στην γενική συνέλευση όταν αυτή θα οριστεί για να κάνουν απολογισμό και να παραδώσουν τον σύλλογο.

Είναι πλέον αναγκαίο να συγκληθεί η γενική συνέλευση για να κάνει απολογισμό και να παραδώσει η απερχόμενη διοίκηση,
για να ενημερωθούν τα μέλη του συλλόγου για την κατάσταση που επικρατεί σε οικονομικό και διοικητικό επίπεδο,
για να ορισθεί διοίκηση ή έστω κάποιας μορφής διοικούσα επιτροπή η οποία θα αναλάβει τις διαβουλεύσεις για τον Α.Σ. ΛΑΜΙΑ.

Τις τελευταίες ημέρες ακούμε πολλά για την τύχη του συλλόγου. Ο πρόεδρος του Φωκικού σε συνέντευξή του μίλησε για πιθανή συγχώνευση με την Λαμία. Εξακολουθεί να αιωρείται η φήμη για συγχώνευση με τον Αγρότη Λειανοκλαδίου. Εκφράσθηκε ενδιαφέρον από υποψήφιους επενδυτές για ν΄αναλάβουν τον Α.Σ. ΛΑΜΙΑ (;)... κι απ΄όλες αυτές τις διαδικασίες ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ είναι απών μιας και δεν υπάρχει κανείς να τον εκπροσωπεί για να κάνει επίσημες διαβουλεύσεις, να αναζητήσει λύσεις, να ενημερώσει τον φίλαθλο κόσμο και να βάλει στη θέση του τον κάθε κατεργάρη που παίζει παιχνίδια στην πλάτη της ομάδας. Δεν γίνεται να τρέχουν οι εξελίξεις για τον σύλλογο χωρίς την συμμετοχή του...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.