Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Δικαίωση της προσπάθειας

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω προσωπικά όλους όσους υπέγραψαν και στήριξαν πέρισυ την προσπάθεια να μετατραπεί ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ σε σύλλογο ευρείας βάσης όπου τα μέλη θα χρηματοδοτούν και θα διοικούν τον σύλλογο. Σε δύσκολους οικονομικά καιρούς υπήρξαν άνθρωποι που συμφώνησαν να δίνουν σε μηνιαία βάση το χρηματικό ποσό των 10 ευρώ. Δεν μαζευτήκαμε τόσοι πολλοί ώστε να λειτουργήσει αποδοτικά το εγχείρημα αλλά τουλάχιστον το προσπαθήσαμε. Η λίστα με τα στοιχεία μας δόθηκε στο Δ.Σ. του συλλόγου όμως δεν έτυχε καμίας αξιοποίησης κι αυτό είναι κάτι που δεν οφείλεται σε εμάς που υπογράψαμε.

Παρακολουθώ αυτές τις μέρες τις εξελίξεις στον Άρη Θεσσαλονίκης όπου η Λέσχη Φίλων Άρη έχει πετύχει απόλυτα στην δική της προσπάθεια και βλέπω ότι ανάλογη κίνηση επιχειρεί και η Α.Ε.Κ. με τους Supporters. Όταν ομάδες τέτοιου βεληνεκούς εφαρμόζουν αυτές τις μεθόδους λειτουργίας προκειμένου να διασφαλιστεί η ύπαρξή τους, τότε, αναλογιζόμενος και την κατάσταση που επικρατεί στον Α.Σ. ΛΑΜΙΑ και στην περιοχή μας γενικότερα, νιώθω ιδιαίτερη ικανοποίηση που εμείς κάναμε μια μικρή αρχή πριν 10 μήνες. Βέβαια για να γίνει ουσιαστική αυτή η κίνηση χρειάζονται πολλά κι ίσως να μην είναι εφαρμόσιμη στην Λαμία, κυρίως λόγω της νοοτροπίας που έχει εδραιωθεί στην περιοχή μας και δεν έχει να κάνει μόνο με το ποδόσφαιρο.

Αναρωτιέμαι αν την χλεύη και την ειρωνεία με την οποία μας αντιμετώπισαν κάποιοι, θα τολμούσαν να την εκφράσουν και στις περιπτώσεις της Α.Ε.Κ. και του Άρη... Πάντως οι εξελίξεις δικαιώνουν τις προθέσεις μας και την προσπάθειά μας έστω κι αν δεν απέδωσε. Θα ήταν εύκολο να συγκεντρώσουμε χιλιάδες ηλεκτρονικές υπογραφές στήριξης του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ και να κομπάζουμε για μια επιτυχία που όμως δεν θα προσέφερε ουσιαστική βοήθεια. Όσοι υπογράψαμε εκδηλώσαμε την πρόθεσή μας να βάλουμε το χέρι στην τσέπη και να προσφέρουμε, έστω και λίγα, κι όχι να γίνουμε "τσάμπα μάγκες".

Δεν αναμοχλεύω το ζήτημα επιδιώκοντας να επαναληφθεί. Απλά οι εξελίξεις σε Άρη και Α.Ε.Κ. δικαίωσαν την δική μας προσπάθεια! Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη της προσπάθειάς μας μέσα απο τις παρακάτω αναρτήσεις του FORZA ΛΑΜΙΑ:

οι φίλαθλοι μπορούν να δώσουν τη λύση
για σκεφτείτε το
Μπορούμε;
προς όσους υπέγραψαν για να γίνουν μέλη στον Α.Σ. "Λαμία"

Σε κάθε περίπτωση ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ έχει μέλλον αν το θέλουν οι φίλαθλοι και οπαδοί του. Η τύχη του συλλόγου είναι στα χέρια μας, στα χέρια των φίλων του, αν δείξουμε ενδιαφέρον θα βρεθεί λύση, αν αδιαφορήσουμε ο σύλλογος θα πάψει να υφίσταται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.