Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

ας κάνουμε κάτι...

Στα τέλη του Μάρτη, μετά τις αρνητικές εξελίξεις που τελικά οδήγησαν στην αποχώρηση της ομάδας από το πρωτάθλημα, κάποιοι φίλαθλοι της ομάδας πήραμε την πρωτοβουλία και προκαλέσαμε αρχικά μια ανοικτή συζήτηση και κατόπιν προκαλέσαμε την σύγκληση της γενικής συνέλευσης του συλλόγου. Οι εξελίξεις επιβάλουν να επιμείνουμε στην σύγκληση της γενικής συνέλευσης κι αυτή να πραγματοποιηθεί το συντομότερο δυνατόν.

Στις 21 Μαϊου ανέρτησα ένα κείμενο με τίτλο "που είναι ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ;" Καταλαβαίνω ότι γενικότερα ως κοινωνία μας απασχολούν σοβαρότερα προβλήματα από το ποδόσφαιρο, όμως μέσα σε όλα όσα καταρρέουν γύρω μας είναι κι η ομάδα μας, ας κάνουμε κάτι για να το αποτρέψουμε. Η σύγκληση της γενικής συνέλευσης των μελών του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ κι η παρουσία μας σε αυτήν θα είναι ένα πρώτο καλό βήμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.