Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

η αποστολή ολοκληρώθηκε!

Χρειάστηκε να περάσουν 3 μήνες για να οριστεί η γενική συνέλευση του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ. Στην προηγούμενη γενική συνέλευση της 4ης Απρίλη με τον κ. Μιχαλόπουλο αναλάβαμε μια συγκεκριμένη αποστολή στην οποία είχα αναφερθεί στην ανάρτηση "που είναι ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ;". Μετά τη χθεσινή συγκέντρωση στα γραφεία της Ε.Π.Σ.Φ. όπου και γνωστοποιήσαμε τις ενέργειές μας, ολοκληρώθηκε η αποστολή μας και είναι πλέον ζήτημα της γενικής συνέλευσης να εγκρίνει τον διοικητικό και οικονομικό απολογισμό αλλά και να πάρει αποφάσεις για το μέλλον του συλλόγου.

Επέλεξα όλο αυτό το χρονικό διάστημα, από την 4η Απρίλη μέχρι σήμερα, να πω λίγα και να κάνω όσα περισσότερα μπορούσα με γνώμονα το καλό της ομάδας όπως εγώ το αντιλαμβανομαι. Στις όποιες επαφές και συζητήσεις πραγματοποιήσαμε με τον κ. Μιχαλόπουλο επιδιώξαμε να απλά να παρακινήσουμε το ενδιαφέρον ανθρώπων που θα μπορούσαν να αναλάβουν την διοίκηση του συλλόγου. Δεν μιλήσαμε ως εκπρόσωποι του συλλόγου και πολύ περισσότερο δεν δεσμεύσαμε τον σύλλογο για οτιδήποτε.
Στην χθεσινή συγκέντρωση αναφερθήκαμε στην ύπαρξη ενδιαφερομένων για την συμμετοχή τους στο διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου. Δεν τους ονοματίσαμε στην χθεσινή συγκέντρωση επειδή δεν παρευρέθηκαν. Επίσης η φημολογούμενη συνεργασία με τον Αγρότη Λειανοκλαδίου μπήκε επί ρεαλιστικής βάσης κι έπαψε να είναι φήμη.

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω τον κ. Μιχαλόπουλο για τις προσπάθειες που κατέβαλε για να πετύχουμε το στόχο μας δείχνοντας υπομονή, επιμονή, μεθοδικότητα και εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μου. Εύχομαι οι προσπάθειές μας να πιάσουν τόπο!

Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τα μέλη του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ που με τίμησαν αναθέτοντάς μου την αποστολή να συνδράμω τον κ. Μιχαλόπουλο καθώς και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν. Ελπίζω να δικαίωσα τις προσδοκίες τους.

Δεν ξέρω αν θα προκύψει διοικητική λύση στον Α.Σ. ΛΑΜΙΑ μέσα από αυτή την διαδικασία αλλά το ελπίζω γιατί πέρα από τις προσπάθειες που κάναμε με τον κ. Μιχαλόπουλο δεν διαπίστωσα να γίνεται κάτι άλλο. Μακάρι να έρθει το καλύτερο... Προσωπικά δεν έχω καμία διάθεση να εμπλακώ στα διοικητικά του συλλόγου κι ελπίζω το συντομότερο δυνατό να επιστρέψω εκεί που είναι η θέση μου, στην κερκίδα ανάμεσα στους φιλάθλους.

Στις κρίσιμες αποφάσεις που πρέπει να ληφθούν το επόμενο χρονικό διάστημα θα πρέπει όλοι να σκεφτούμε καλά και να πράξουμε κατά συνείδηση. Το 1964 όταν "γεννήθηκε" ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ εγώ ήμουν αγέννητος όμως το ΝΑΙ όλων, πλην Μπολώτα, το γνωρίζω...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.