Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

2 γκολ στη 22η νίκη!

Την 22η νίκη στο πρωτάθλημα πέτυχε η ομάδα μας απέναντι στην Στυλίδα. Με γκολ - ποίημα του Βέλλιου και πέναλτυ του Προβατά ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ έφτασε σε μια νίκη που αποδείχθηκε εύκολη υπόθεση χάρη στην πολύ καλή απόδοση των ποδοσφαιριστών και στην εξαιρετική τακτική της ομάδας από τον προπονητή Λάκη Παπανικολάου. Οι περίπου 400 θεατές της αναμέτρησης είδαν τον Α.Σ. ΛΑΜΙΑ να παίζει όσο χρειαζόταν για να φτάσει στην νίκη και να κάνει συντήρηση δυνάμεων για την συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η Λαμία κατάφερε να ελέγξει τον χώρο του κέντρου κι επέβαλε τον ρυθμό της στον αγώνα. Στο 18ο λεπτό της αναμέτρησης ο Παναγιώτης Βέλλιος με δυνατό σουτ από 30 μέτρα νίκησε τον Κραβαρίτη κι έβαλε την Λαμία μπροστά στο σκορ. Η συντριπτική υπεροχή της Λαμίας στο 1ο μέρος δεν επιβραβεύθηκε μ΄ένα δεύτερο γκολ. Με την έναρξη του 2ου μέρους η Στυλίδα έμεινε με παίκτη λιγότερο στον αγωνιστικό χώρο μετά την αποβολή του Κουφιώτη με 2η κίτρινη κάρτα στο 49΄. Στο 50΄η Λαμία κέρδισε πέναλτυ όταν ο Χριστοδούλου μπήκε από αριστερά στην περιοχή κι ανατράπηκε από τον Τσιλίκα. Ο Γιώργος Προβατάς "εκτέλεσε" τον Κραβαρίτη από τα 11 βήματα και διεύρυνε το προβάδισμα της Λαμίας στον αγώνα.



Στη συνέχεια η Λαμία ανέκοψε τον ρυθμό της επιλέγοντας να κάνει συντήρηση δυνάμεων εν όψει των κρίσιμων αγώνων του πρωταθλήματος. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Στυλίδα, αν κι έπαιζε με 10 παίκτες, να κερδίσει μέτρα στο γήπεδο και να κάνει αισθητή την παρουσία της κι επιθετικά χωρίς όμως να δημιουργήσει κινδύνους για την εστία του Καρανάσιου.


ΑΣ ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Καταραχιάς, Μαλισόβας, Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός) (85΄ Γ. Λάππας), Πάνος, Βέλλιος, Κουτρομάνος, Μπέσσας (78΄ Στεργίου), Ρουμπής, Χριστοδούλου (68΄ Kάφαλης).

ΣΤΥΛΙΔΑ: Κραββαρίτης, Τσιλίκας, Πρέμτσης (60΄ Κάτσινος), Ζωγράφος (αρχηγός) (46΄ Μπούσιος) , Κουφιώτης, Βέλλιος, Τσάμης, Κοτίτσης, Καραπέτσας, Επίσκοπος, Αντωνιάδης (72΄ Καραντάθας).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.