Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

νίκησε ξανά...

Χωρίς να προβληματιστεί ιδιαίτερα η Λαμία επικράτησε της αξιόμαχης Δίβρης. Στο γήπεδο των Γαλανέϊκων παρουσία περίπου 100 θεατών, ο Κώστας Κάφαλης στο 44΄και ο Θανάσης Στεργίου στο 56΄διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα σε 2-0 υπέρ του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ.

Η Λαμία είχε τον έλεγχο σε όλη την διάρκεια του αγώνα κι έπαιξε όσο χρειαζόταν για να φτάσει στην νίκη. Η πρώτη καλή στιγμή του αγώνα ήταν για τους γηπεδούχους στο 18ο λεπτό. Ο Καναβός εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά κι Ορλίνσκι με κεφαλιά ανάγκασε τον Καρανάσιο αποκρούσει δύσκολα σε κόρνερ. Η Λαμία παρ΄ότι δημιούργησε πολλές ευκαιρίες κατάφερε να σκοράρει μόλις στο 44΄της αναμέτρησης. Ο Βέλλιος μπήκε στην περιοχή από αριστερά, πλάσαρε κι ο Μπαμπουκλής απέκρουσε στρώνοντας ουσιαστικά την μπάλα στον Κάφαλη που ακολουθούσε και με κοντινό πλασέ άνοιξε το σκορ! Η Λαμία έφτασε σε δεύτερο γκολ στο 56΄. Σκόρερ ο Στεργίου με ανάποδο ψαλίδι που κλείδωσε την νίκη της ομάδας. Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε μέχρι τη λήξη της αναμέτρησης κι η Λαμία πήρε σχετικά εύκολα την νίκη και τους 3 βαθμούς παραμένοντας αήττητη σε 23 αγώνες πρωταθλήματος.

Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Μαλισόβας (77΄Καραματσούκης), Καταραχιάς, Προβατάς, Λουπεϊδης, Πάνος, Βέλλιος (80΄ Σελιστάϊ), Κουτρομάνος, Μπέσσας, Στεργίου, Κάφαλης (66΄Χριστοδούλου)

A.E. Δίβρης: Μπαμπουκλής, Μ. Ζουμπόπουλος (67΄Κωστέλος), Γιάννου, Γουργιώτης, Κουραβάνας, Δρούγας (60 Μιχαήλ), Καναβός, Π. Ζουμπόπουλος, Θεοδωράκος (55΄Αράπης), Αντωνόπουλος, Ορλίνσκι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.