Σάββατο 10 Μαρτίου 2012

4 ο Κάφαλης, 5 η Λαμία...

Νικηφόρο ήταν το αποτέλεσμα της αναμέτρησης με τον Τυμφρηστό. Όπως και στον 1ο γύρο η ομάδα μας επιβλήθηκε με το ίδιο σκορ, 5-0, απέναντι σε μια μαχητική ομάδα. Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το ντεμπούτο του Αποστόλη Κοντογεώργου κάτω απ΄τα δοκάρια της ομάδας και το καρέ των γκολ του Κώστα Κάφαλη. Πριν την έναρξη του αγώνα τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Δημήτρη Τσιλαλή.

Η Λαμία ξεκίνησε με γκολ απ΄τα αποδυτήρια! Στο 30ο δευτερόλεπτο ο Κώστας Κάφαλης άνοιξε λογαριασμό καταθέτοντας για πρώτη φορά την μπάλα στα δίχτυα του Γκογκορώση. Το επανέλαβε άλλες 3 φορές, στο 30΄στο 36΄και στο 67΄! Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε 5-0 με τον Ανυφαντή, που μπήκε ως αλλαγή στον αγώνα, να πετυχαίνει ένα όμορφο γκολ με σουτ μέσα από την περιοχή μετά από εξαιρετικό συνδυασμό των παικτών της ομάδας μας στο 88ο λεπτό. Ο Λάκης Παπανικολάου βρήκε την ευκαιρία κι έδωσε χρόνο συμμετοχής στην αναμέτρηση σε νέα παιδιά και ξεκούρασε βασικούς ποδοσφαιριστές εν΄όψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.


Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Κοντογιώργος, Λουπεϊδης, Μαλισσόβας, Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός) (53' Παπαμίχος), Λάππας Ν., Σελιστάϊ, Χριστοδούλου, Κάφαλης (74' Ανυφαντής), Στεργίου, Γ.Λάππας (46' Χριστόπουλος - αρχηγός από το 53΄)

ΤΥΜΦΡΗΣΤΟΣ: Γκογκορώσης, Βλάχος, Χορμόβας (46' Φύκας), Χριστόπουλος (46' Σούλιος), Μπακαλώνης, Σεντής (αρχηγός), Τζαβαλής, Λυτάκης, Μεϊμαντίνι, Κουτσονίκας, (46' Κλειτσάκης), Δημουλάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.