Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ανακοίνωση με πολλούς αποδέκτες



Α.Σ. Λαμία

Έτος Ίδρυσης 1964




Λαμία, 25 Μαρτίου 2012


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ


Η διοίκηση του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ από το ξεκίνημα του φετινού πρωταθλήματος είχε ως στόχο να κινηθεί στον άξονα της εξυγίανσης της ομάδας μας και να συμβάλει στην άνοδο του Φθιωτικού ποδοσφαίρου αναγνωρίζοντας ότι η μεγαλύτερη ποδοσφαιρική ομάδα της περιοχής μας δεν μπορεί παρά να είναι οδηγός και αρωγός αυτής της πορείας. Δεν είναι του παρόντος να τεκμηριώσουμε αναλυτικά την προσήλωσή μας σε αυτό τον στόχο αλλά θα το πράξουμε όταν οι περιστάσεις θα το επιτρέψουν. Χαρακτηριστικά θα αναφέρουμε ότι παρά τα όσα έχουμε βιώσει στο φετινό πρωτάθλημα από την «φιλοξενία» που μας επιφυλάχθηκε και τις άδικες αποφάσεις της διαιτησίας σε βάρος της ομάδας μας, δεν διαμαρτυρηθήκαμε πιστεύοντας ότι η επιχειρηματολογία και η ανταλλαγή απόψεων μέσα από τις θεσμοθετημένες διαδικασίες του ποδοσφαίρου είναι ο καλύτερος τρόπος για να πετύχουμε το στόχο μας.
Ακόμα και μετά τον ξυλοδαρμό του προέδρου της ομάδας μας, σε εκτός έδρας αγώνα, το μόνο που ζητήσαμε ήταν όλοι όσοι ασχολούμαστε με το ποδόσφαιρο να λάβουμε τα αναγκαία μέτρα και να προβούμε στις απαραίτητες ενέργειες ώστε να μην ξαναβιώσουμε ανάλογα φαινόμενα. Δυστυχώς η στάση μας αυτή ερμηνεύθηκε ως αδυναμία.
Είμαστε στη δυσάρεστη θέση να καταγγείλουμε τη διαιτησία στον αγώνα της ομάδας μας με τον Ολυμπιακό Λαμίας, σεβόμενοι την προσπάθεια της αντίπαλης ομάδας. Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Μουτσώκος παρενέβη με τις αποφάσεις του στην εξέλιξη του παιχνιδιού και στην διαμόρφωση του τελικού αποτελέσματος του αγώνα ίσως και του πρωταθλήματος. Άφησε ατιμώρητο το επικίνδυνο παίξιμο των αντιπάλων που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό δύο ποδοσφαιριστών της ομάδας μας. Καταλόγιζε διαρκώς φάουλ σε βάρος της ομάδας μας χωρίς να υπάρχει παράβαση. Αποκορύφωμα των αλλοπρόσαλων αποφάσεών του ήταν η άρνησή του να κατακυρώσει το κανονικότατο γκολ που πέτυχε η ομάδα μας στο 82ο λεπτό της αναμέτρησης. Στο 85ο λεπτό της αναμέτρησης δεν υπέδειξε παράβαση όταν αμυντικός της αντίπαλης ομάδας άλλαξε την πορεία της μπάλας με το χέρι του εντός της περιοχής.
Μετά από τους κόπους που καταβάλαμε, τις αμέτρητες ώρες που περάσαμε οργανώνοντας την ομάδα, τις θυσίες που κάναμε και τα χρήματα που ξοδέψαμε απαιτούμε το σεβασμό των αρμοδίων παραγόντων του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου.Καλούμε τους αρμόδιους, πέντε αγωνιστικές πριν το τέλος του πρωταθλήματος, να λάβουν τα αναγκαία μέτρα ώστε να πάψει αυτή η αντιμετώπιση σε βάρος της ομάδας μας, να μην μας στερούν αυτό που αναλογεί στην προσπάθεια που καταβάλουμε εντός των αγωνιστικών χώρων και ΜΟΝΟ, μιας και τα αποτελέσματα στο γήπεδο είναι ο καθρέπτης της αξίας κάθε ομάδας.
Σεβόμενοι τον φίλαθλο κόσμο της ομάδας που αγωνιά θα συνεχίσουμε την προσπάθεια που ξεκινήσαμε με την πεποίθησή μας να είναι ισχυρότερη για την επιτυχία των στόχων μας. Παίρνουμε δύναμη και θάρρος από την συγκλονιστική υποστήριξη των χιλιάδων φιλάθλων μας στον αγώνα με αντίπαλο τον Αχιλλέα Δομοκού! Τους ευχαριστούμε και τους καλούμε να συνεχίσουν να είναι κοντά στην ομάδα της πόλης! Για τους υπολοίπους, ας αναλάβουν τις ευθύνες τους.


Για το Διοικητικό Συμβούλιο


Ο Πρόεδρος Γιώργος Ζαγκανάς
και
Ο Γεν. Γραμματέας Γιώργος Λαΐνας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.