Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

νίκησε με πολλές αλλαγές!

Χωρίς προβλήματα πέρασε από την Σπερχειάδα ο Α.Σ. ΛΑΜΙΑ. Η διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες ήταν μεγάλη και η νίκη ήρθε φυσιολογικά για την ομάδα μας. Ο Λάκης Παπανικολάου χρησιμοποίησε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν πολλές συμμετοχές ως τώρα στο πρωτάθλημα. Ξεκίνησαν ως βασικοί για πρώτη φορά φέτος ο Νίκος Λάππας και ο Παπαμίχος, αγωνίσθηκε για πρώτη φορά κάτω απ΄τα δοκάρια ο Πανέτσος που αντικατέστησε τον Καρανάσιο στο 60,΄ επανεμφανίσθηκαν στην 11αδα στο β΄μέρος ο Καραματσούκης κι ο Χριστόπουλος που αγωνίσθηκε με το περιβραχιόνιο του αρχηγού.

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και πήρε προβάδισμα στο σκορ στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης με προβολή του Σελιστάϊ. Στο 17΄ ο Χριστοδούλου με διαγώνιο πλασέ σημάδεψε το δοκάρι κι ο Σελιστάϊ με κοντινό πλασέ έσπρωξε τη μπάλα στα δίκτυα για το 0-2. Στο 41΄ο Χριστοδούλου έκανε μια σέντρα από αριστερά κι ο Καστάνης στην προσπάθειά του να απομακρύνει τη μπάλα την έστειλε στο βάθος της εστίας της ομάδας του ανεβάζοντας το σκορ στο 0-3 που ήταν και το αποτέλεσμα του 1ου μέρους. Στο 2ο ημίχρονο η Λαμία κατάφερε να πετύχει ακόμα 2 γκολ. Στο 66΄ο Στεργίου εκτέλεσε με πάσα ένα φάουλ για την Λαμία λίγο έξω από την περιοχή κι ο Ανυφαντής με δυνατό σουτ νίκησε τον Παπασάρα για 4η φορά. Στο 81΄ο Πανέτσος με δυνατό βολέ βρήκε στην αντίπαλη περιοχή τον Ρουμπή που στόπαρε τη μπάλα και με ψηλοκρεμαστό πλασέ έκλεισε τον χορό των γκολ για την Λαμία πετυχαίνοντας το ομορφότερο της αναμέτρησης!


Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, (61' Πανέτσος), Λουπεΐδης, Παπαμίχος, Προβατάς (57' Χριστόπουλος), Ν. Λάππας, Ανυφαντής, Βέλλιος, Ρουμπής, Σελιστάι, Στεργίου, Χριστοδούλου (46' Καραματσούκης).

ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ 2005: Παπασάρας, Τσιούμας, Καραγεώργος (66' Ξηρομερίτης), Καστάνης, Μακρής, Πολύμερος, Αλατάς, Μπήτος, Μανίκας, Βούζας, Παρασκευιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.