Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2008

Λαμία - Ζάκυνθος 1-1

Λαμία - Ζάκυνθος 1-1


Ούτε απέναντι στην Ζάκυνθο κατάφερε να γευτεί τη χαρά της νίκης η Λαμία μένοντας στο ισόπαλο 1-1. Μπροστά σε περίπου 1000 θεατές, που έφυγαν τελικά απογοητευμένοι, ο Νίκος Κουρμπανάς παρέταξε τους Σουμουλίδη, Στουρνάρα, Γκάγκα, Ακπαρίδη, Βιτζέκα (αρχηγός), Παπουλή, Κυριακίδη, Λουμπαρδέα, Χατζή, Γκαρασίνο και Λαμπρογεώργο.



Οι δύο ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο


Ο αγώνας ξεκίνησε με τη Λαμία ν΄αναλαμβάνει την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά χωρίς αυτή η υπεροχή να μετουσιώνεται σε κάποιο γκολ ή έστω στη δημιουργία κάποιας ευκαιρίας.


Μπήκε δυνατά η Λαμία στο παιχνίδι.

Πρώτη αξιόλογη στιγμή για τη Λαμία στο 26΄με τον Γκαρασίνο να μπαίνει από αριστερά στην περιοχή, με εκπληκτική κίνηση "άδειασε" τους αντίπαλους αμυντικούς, πάσαρε στον Λαμπρογεώργο αλλά το σουτ του Φάνη έφυγε άουτ. Στο 28΄η Λαμία κέρδισε ένα φάουλ στη γραμμή της περιοχής, την εκτέλεση ανέλαβε ο Παπουλής αλλά το σουτ που έκανε έφυγε λίγο άουτ.





Το φάουλ από τον Παπουλή


Στο 35΄ο Παπουλής πάσαρε στον Γκαρασίνο που από θέση δεξιού εξτρέμ σέντραρε παράλληλα με την εστία αλλά κανείς παίκτης της Λαμίας δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπαλα στα δίκτυα του Σίσκου. Η ψυχρολουσία για τη Λαμία ήρθε στο 37΄όταν σε μια ακίνδυνη φάση για την εστία του Σουμουλίδη ο Γκάγκας γύρισε τη μπάλα στον τερματοφύλακα της Λαμίας αλλά η μπάλα κατέληξε στα δίκτυα για το 0-1.



η μπάλα καταλήγει στα δίκτυα του, ανήμπορου ν΄αντιδράσει, Σουμουλίδη...


Η Ζάκυνθος μετά το ανέλπιστο προβάδισμα εκμεταλέυτηκε το σάστισμα της Λαμίας και στο 40΄κέρδισε πέναλτυ ύστερα από ανατροπή του Λιβέρη από τον Ακπαρίδη.


Ο διαιτητής καταλογίζει το πέναλτυ υπέρ της Ζακύνθου.

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Γεωργίου αλλά ο Σουμουλίδης έπεσε και απέκρουσε στη δεξιά γωνία του




Η απόκρουση του Σουμουλίδη στο πέναλτυ.


Το ημίχρονο έληξε με προβάδισμα των φιλοξενούμενων.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου η Λαμία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι. Ο Λαμπρογεώργος, που αγωνίστηκε με πάθος στο 2ο μέρος, είχε την πρώτη ευκαιρία στο 48΄όταν κατέβασε εξαιρετικά τη μπάλα αλλά το σουτ που έκανε από καλή θέση πέρασε λίγο άουτ


Ο Λαμπρογεώργος κοντρολάρει με άψογο στυλ!

Η Λαμία πίεζε σε όλο το 2ο ημίχρονο αλλά οι φιλοξενούμενοι με 11 παίκτες πίσω απ΄τη μπάλα κρατούσαν απαραβίαστη την εστία τους. Ο προπονητής της Λαμίας ανέβασε ψηλά την ομάδα για να πιέσει όσο περισσότερο γινόταν. Έβαλε στο παιχνίδι τον Κολιάκη αντί του Χατζή στο 52΄με τον νεοεισελθόντα να πηγαίνει στο αριστερό άκρο της επίθεσης και τον Γκάγκα να πηγαίνει δεύτερος αμυντικός μέσος στον άξονα. Στο 58΄έβαλε τον Πιρόνκοφ στη θέση του Γκαρασίνο και στο 80΄ ολοκλήρωσε τις αλλαγές με τον Μαντζιούρα να παίρνει τη θέση του Γκάγκα.


Ο Πιρόνκοφ έπαιξε για πρώτη φορά φέτος.

Οι προσπάθειες της Λαμίας δεν έφερναν αποτέλεσμα, η αμυντική γραμμή της Ζακύνθου ήταν απροσπέλαστη κι όταν στο 81΄ο Παπουλής κατάφερε να εμβολίσει την αντίπαλη άμυνα ο Κατσικάρης τον ανέτρεψε αλλά ο διαιτητής αρνήθηκε την υπόδειξη του καταφανέστατου πέναλτυ... Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 84΄με απευθείας εκτελεση φάουλ του Λαμπρογεώργου.




Η ισοφάριση από τον Φάνη!

Στα 6 λεπτά που απέμειναν η Λαμία προσπάθησε να πετύχει το νικητήριο γκολ αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ο διαιτητής κράτησε 4 λεπτά καθυστερήσεις που επίσης πέρασαν ανεκμετάλευτα για τη Λαμία και μοιραία παραχώρησε την 8η ισοπαλία για φέτος. Κορυφαίος της Λαμίας ο Βιτζέκας καθώς και οι Παπουλής, Λαμπρογεώργος στο 2ο ημίχρονο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.