Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2008

Λαμία - Θερμαϊκός 3-1

Λαμία - Θερμαϊκός 3-1

Αν και βροχερή η Κυριακή έφερε χαρά στους φίλους της Λαμίας! Η Λαμία αποδίδοντας καλό ποδόσφαιρο πέτυχε μια σημαντική νίκη. Αδικούνται οι παίκτες της Λαμίας από το τελικό σκορ μιας και θα μπορούσαν να είχαν πετύχει μια ευρύτερη νίκη. Κυρίως όμως αδικούνται απ΄την πολύ φτωχή προσέλευση του κόσμου στο γήπεδο μιας και την αναμέτρηση παρακολούθησαν οι... 300 του Λεωνίδα!

κάνετε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγένθυση
Οι δύο αντίπαλοι στη σέντρα...

κάνετε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγένθυση
Ελάχιστος κόσμος στο Δ.Α.Κ. σήμερα...

Οι έντεκα που ξεκίνησαν για την Λαμία ήταν οι:
Σουμουλίδης, Στουρνάρας, Μαϊστρέλλης, Ακπαρίδης, Φαρμάκης, Κιοσσές, Λουμπαρδέας, Νικολόπουλος, Κυριακίδης, Παπουλής
και Λαμπρογεώργος.

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει γρήγορα το προβάδισμα στο σκορ. Μόλις στο 11ο λεπτό Κιοσσές και Παπουλής συνεργάστηκαν άψογα κι ο Παπουλής με πλασέ από το ύψος του πέναλτυ έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0. Σημαντική η συνεισφορά στο γκολ και του Λαμπρογεώργου που τράβηξε πάνω του την άμυνα του Θερμαϊκού αφήνοντας στον Παπουλή τον ζωτικό χώρο που χρειαζόταν για να φτάσει στο γκολ! Η Λαμία ανέβασε στροφές μετά το γρήγορο προβάδισμα κι έρχισε να δημιουργεί επικίνδυνες καταστάσεις για την εστία του Ούσιου. Ο Παπουλής μέ κοντινή κεφαλιά sto 29΄ πέτυχε και δεύτερο τέρμα αλλά προς έκπληξη όλων το γκολ ακυρώθηκε ως off side... Στο 32΄όμως ο Φώτης Παπουλής πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα θεμελιώνοντας τη νίκη της Λαμίας. Ο Παπουλής βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Θερμαϊκού και τον πλάσαρε ψύχραιμα διαμορφώνοντας το 2-0! Η Λαμία κυριαρχούσε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο κι όλα έδειχναν ότι θα έφτανε σε μια άνετη επικράτηση.

κάνετε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγένθυση
Λαμπρογεώργος και King, συμπαικτες πέρυσι στην Καβάλα, αντίπαλοι φέτος!

κάνετε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγένθυση
Ουσιαστικό παιχνίδι από τον Λουμπαρδέα.

Στο 40΄όμως ο Θερμαϊκός κατάφερε να μειώσει το σκορ κυριολεκτικά από το πουθενά... Ο Κρόνχαρτ έκανε ένα σουτ έξω από την περιοχή κι ο Σουμουλίδης στην προσπάθειά του να μπλοκάρει την μπάλα την έστειλε στα δίκτυα του. Ανέλπιστα ο Θερμαϊκός πέτυχε το 2-1 και ξαναμπήκε στο παιχνίδι.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Θερμαϊκός ανέβηκε ψηλά στο γήπεδο, πίεζε τη Λαμία επιχειρώντας να φτάσει στην ισοφάριση. Η καλή αμυντική λειτουργία της Λαμίας κι η κλάση του Σουμουλίδη, δεν επέτρεψαν στον Θερμαϊκό να διεκδικήσει βαθμό ή βαθμούς στον αγώνα.

κάνετε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγένθυση
Πολύ καλή η αμυντική γραμμή της Λαμίας

Οι φιλοξενούμενοι δημιούργησαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες για να σκοράρουν όμως ο Σουμουλίδης πραγματοποίησε σωτήριες επεμβάσεις διαφυλάσσοντας το προβάδισμα για τη Λαμία. Με κινητήριο μοχλό τον Κρόνχαρτ η ομάδα της Θέρμης έδειχνε ικανή να φτάσει σε δεύτερο γκολ αλλά εκεί ήρθε η απάντηση από τον πάγκο της Λαμίας. Ο Χατζής μπήκε στο παιχνίδι αντί του πολύ καλού Κιοσσέ και κατάφερε να περιορίσει το δεκάρι των φιλοξενουμένων. Όσο η ώρα περνούσε η Λαμία έδειχνε να ισσοροπεί το παιχνίδι στο 2ο ημίχρονο κι άρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες για να σκοράρει. Με κύριο εκφραστή των επιθετικών προσπαθειών τον Λαμπρογεώργο ,που είχε και σουτ στο δοκάρι, η Λαμία θα μπορούσε να πετύχει τουλάχιστον 3 ακόμα γκολ!

κάνετε κλικ στη φωτογραφία για να τη δείτε σε μεγένθυση
Ο Κυριακίδης έτοιμος να σουτάρει έξω από την περιοχή.

Τελικά πέτυχε το 3-1 στο 85΄όταν, μετά από εκτέλεση φάουλ του Παπουλή, ο Στουρνάρας με κεφαλιά διαμόρφωσε το τελικό 3-1!
Η Λαμία κατέκτησε δίκαια την νίκη. Με απλότητα στο παιχνίδι της, πολύ καλή κυκλοφορία της μπάλας και πάθος ήταν πραγματικά εξαιρετική! Ο Σουμουλίδης ήταν για άλλη μια φορά υπερπολύτιμος. Εξέπληξε με την απόδοσή του Ο Φαρμάκης που δίκαια έχει θέση βασικού στα τελευταία παιχνίδια. Ο Στουρνάρας αρχίζει να αποδίδει αυτό που όλοι περιμέναμε! Μαϊστρέλλης και Ακπαρίδης είχαν τον απόλυτο έλεγχο στα μετόπισθεν! Αθόρυβοι και ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους ο Λουμπαρδέας με τον Νικολόπουλο! Μαχητικός με οργανωτικές ικανότητες ο Κιοσσές έκανε πολύ καλό παιχνίδι! Ο Κυριακίδης για ακόμα έναν αγώνα ήταν πάρα πολύ καλός, τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά! Τι να πει κανείς για τον Παπουλή; Τα δύο γκολ που πέτυχε κι η ασίστ στον Στουρνάρα στο τρίτο γκολ τα λένε όλα! Μαχητής ο Φάνης Λαμπρογεώργος, σήκωσε το βάρος της επίθεσης στους ώμους του, δεν πέτυχε γκολ αλλά είχε σουτ στο δοκάρι και συμμετοχή στα 2 πρώτα γκολ! Ακόμα κι ο Μαντζιούρας, που μπήκε στο παιχνίδι λίγο πριν το τέλος στη θέση του κουρασμένου Κυριακίδη, πρόλαβε να δώσει μάχες κι ήταν αυτός που κέρδισε το φάουλ από το οποίο προήλθε το 3ο γκολ! Αδικείται αυτή η ομάδα από τη βαθμολογική συγκομιδή της αλλά αν συνεχίσουν έτσι αυτά τα παιδιά, μπορούν να πετύχουν κατι καλύτερο στο πρωτάθλημα από το να μάχονται να ξεκολήσουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Μπράβο στους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία για την αγωνιστική εικόνα της ομάδας τον τελευταίο καιρό! Καλή συνέχεια! Θα είμαστε πάντα κοντά σας!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.