Δευτέρα 17 Νοεμβρίου 2008

Δόξα Δράμας - Λαμία 2-0


Δόξα Δράμας - Λαμία 2-0


Παρά την καλή εμφάνιση που πραγματοποίησε η Λαμία, ειδικά στο 2ο ημίχρονο, έφυγε ηττημένη από τον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Δράμας. Ο Νίκος Τσάμης ξεκίνησε τους:
Σουμουλίδη, Στουρνάρα, Βιτζέκα, Ακπαρίδη, Κυριακίδη, Λουμπαρδέα, Νικολόπουλο, Χατζή, Κιοσσέ, Παπουλή και Λαμπρογεώργο.
Η Λαμία στάθηκε με αξιώσεις στον αγωνιστικό χώρο, δημιούργησε πολλές ευκαιρίες για να σκοράρει αλλά δεν τις αξιοποίησε. Με σκόρερ τον Μουρατίδη στο 24΄και τον Τσουκαλά στο 51΄η Δόξα πήρε την νίκη απέναντι στην μαχητική Λαμία. Η Λαμία έχασε αρκετές ευκαιρίες για να σκοράρει και να ξαναμπεί στο παιχνίδι με κυριότερες στο 75΄και στο 82΄αλλά και στις δύο περιπτώσεις ο Βαγγέλης Στουρνάρας δεν κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίκτυα...
Ο Νίκος Τσάμης χρησιμοποίησε και τους Πιρόνκοφ, μπήκε στο 53΄στη θέση του Κιοσσέ και Μπαμπατσιά, μπήκε στο 63΄στη θέση του Χατζή.
Η Λαμία ηττήθηκε μόλις για 2η φορά στο πρωτάθλημα. Με το μυαλό στις εξελίξεις γύρω από τα διοικητικά θέματα οι παίκτες της Λαμίας προσπάθησαν για να πάρουν ένα θετικό αποτέλεσμα στη Δράμα. Η προσπάθεια ανάκαμψης θ΄αρχίσει από τον προσεχή αγώνα με τον Θερμαϊκό στην Λαμία αν οι εξελίξεις δεν μας προλάβουν...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.