Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2008

Εθνικός Φιλιππιάδας - Λαμία 3-1

Πως να παίξεις μπάλα;



Την ήττα με 3-1 γνώρισε η Λαμία στην Φιλιππιάδα. Σ΄έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο η Λαμία προσπάθησε αλλά δεν κατάφερε να πάρει θετικό αποτέλεσμα. Κυριολεκτικά η αναμέτρηση διεξήχθη σ΄ένα λασποχώραφο. Είναι ν΄απορεί κανείς πως ο διαιτητής της αναμέτρησης επέτρεψε την διεξαγωγή του αγώνα σ΄εναν παντελώς ακατάλληλο κι επικίνδυνο αγωνιστικό χώρο!

Ο Γιώργος Μαραντάς στην πρώτη παρουσία του στον πάγκο της Λαμίας ξεκίνησε με τους Σουμουλίδη, Στουρνάρα (αρχηγός), Μαιστρέλλη, Βιτζέκα, Φαρμάκη, Νικολόπουλο, Λουμπαρδέα, Κυριακίδη, Κιοσσέ, Πιρόνκοφ και Παπουλή. Στον βαρύ αγωνιστικό χώρο ήταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Χωρίς φάσεις κυλούσε η... λασπομαχία στο πρώτο ημίωρο μέχρι που στο 32΄ο Εθνικός κατάφερε ν΄ανοίξει το σκορ. Ο Λάππας με διαγώνιο σουτ από δεξιά νίκησε τον Σουμουλίδη για το 1-0. Μετά το γκολ η Λαμία ανέβασε την απόδοσή της και άσκησε έντονη πίεση στους γηπεδούχους. Τα σουτ του Πιρόνκοφ και του Κιοσσέ δεν είχαν ευτυχή κατάληξη και το ημίχρονο έληξε 1-0. Η Λαμία διαμαρτύρεται και για μια περίπτωση πέναλτυ σε τράβηγμα πάνω στον Μαϊστρέλλη αλλά ο διαιτητής Πλιάκης δεν καταλόγισε κάποια παράβαση.
Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Γιώργος Μαραντάς έβαλε στο παιχνίδι τον Ακπαρίδη αντί του Φαρμάκη και τον Κολλιάκη αντί του Κιοσσέ. Η Λαμία κατάφερε να σκοράρει πολύ γρήγορα στο 2ο μέρος. Μόλις στο 47΄ο Λουμπαρδέας με κοντινή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Μπαντή κι ανανέωσε τις ελπίδες της Λαμίας για ένα θετικό αποτέλεσμα στον αγώνα. Ο Φώτης Παπουλής έχασε σπουδαία ευκαιρία για να βάλει μπροστά στο σκορ την Λαμία όταν το σουτ που επιχείρησε από αριστερά μέσα από τη μεγάλη περιοχή έφυγε άουτ. Τελικά προβάδισμα στον... λασποπόλεμο πήρε η γηπεδούχος ομάδα με τον Λαζαρίδη να στέλνει τη μπάλα για δεύτερη φορά στα δίκτυα στο 60΄. Η Λαμία ανέβηκε, κέρδισε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο κι έκανε πιο εντατικές τις προσπάθειές της για να φτάσει εκ νέου στην ισοφάριση. Στο τελευταίο δεκάλεπτο θέση στον αγωνιστικό χώρο πήρε κι ο Καπουράνης αντί του Πιρόνκοφ. Ο νεοεισελθών είχε ένα καλό σουτ από το ύψος της περιοχής αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι περνώντας ελάχιστα δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Μπαντή. Μια άτυχη στιγμή του Σπύρου Βιτζέκα δύο λεπτά αργότερα έδωσε την ευκαιρία στον Εθνικό να πετύχει το τρίτο τέρμα του στον αγώνα τελειώνοντας ουσιαστικά το ματς. Σκόρερ ο Καραμπίνας με σουτ στο 84΄.
Η ήττα στην Φιλιππιάδα κρατάει πιά χαμηλά τις φιλοδοξίες της Λαμίας στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά τη λήξη του αγώνα ο Αλέξης Κούγιας έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες της ομάδας για την προσπάθειά τους και τους ζήτησε να κερδίσουν την Ένωση Θράκης την ερχόμενη Κυριακή στο Δ.Α.Κ. Λαμίας. Επίσης σε δηλώσεις του ο ισχυρός παράγοντας της Λαμίας αναφέρθηκε και στην μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας στην χειμερινή περίοδο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.