Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2008

Forza Λαμία!!!

Η ομάδα αυτή έκανε τον κύκλο της στην Γ΄εθνική κατηγορία κι επιστρέφει στην Δ΄εθνική. Εκεί απ΄όπου την παρέλαβαν οι ανίκανοι που την διαχειρίστηκαν από το καλοκαίρι του 2003. Δεν είναι ώρα για άσκοπη κριτική και απόδοση ευθυνών... Όλοι όσοι αγαπάμε αυτή την ομάδα είμαστε απογοητευμένοι, θυμωμένοι, προδωμένοι... Δεν άξιζε τέτοιος διασυρμός σε μια ιστορική ομάδα όπως η Λαμία... Δεν πρέπει να εγκαταλείψουμε την αγαπημένη μας ομάδα. Πρέπει να σταθούμε συμπαραστάτες στη νέα προσπάθεια και να φροντίσουμε να μην ξαναπέσει η ομάδα στα χέρια ανθρώπων που κοιτάζουν μόνο πως να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντά τους αδιαφορώντας για την Λαμία...

3 σχόλια:

  1. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ.ΑΠΛΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΑΣΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΓΕΝΗΘΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΟΣΩΝ ΤΗΝ ΠΟΝΑΝΕ ΚΑΙ ΘΛΙΒΟΝΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΣ ΒΡΟΥΝ ΑΛΛΗ ΠΑΡΑΛΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ.ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΕΙΝΟ ΠΗΡΑΝ ΜΙΑ ΥΓΙΗ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΜΕ 19 ΔΕΛΤΙΑ ΛΑΜΙΩΤΩΝ ΚΑΙ ΤΙ ΕΔΩΣΑΝ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ?ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ? ΠΑΜΕ ΞΑΝΑ ΑΠ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΔΥΝΑΜΗ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΨΥΧΗ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. NAI AUTO ISXIEI. . .
    TELIKA APODIXTIKE KAI O KOUGIAS LATHOS GIA TIN OMADA POU AGAPAME TOSA XRONIA KAI AUTO GIATI EIXE PI "EGW THA AN FIGW APO TIN LAMIA THA FIGW TO AKLOKAIRI KAI I OMADA THA VRISKETE XWRIS XREH STHN G'ETHNIKI! ! !PANTWS DEN LEEI NA ALLAKSI KASETA TA IDIA LEEI KAI STIN PANAXAIKI ! ! ! TI NA PO EGW APLOS FILATHLOS EIMAI EKEI POU TIN FTASANE OLOI NTROPI KAI AISXOS........ TPT ALLO!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΙΔΙΑ...ΑΣ ΒΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΛΙΟΛΙΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΙ ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΚΑΤΙ.ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ 54 ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΚΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΜΑΣ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΣΑΝ ΒΑΣΣΙΛΙΣΑ.ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.