Πέμπτη 22 Απριλίου 2010

Α.Σ. Μετέωρα - Α.Σ. Λαμία 1-0

η φωτογραφία είναι από το Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ FAN CLUB

Παρά την προσπάθεια που κατέβαλαν οι ποδοσφαιριστές της Λαμίας δεν τα κατάφεραν να φύγουν με βαθμολογικό όφελος από την Καλαμπάκα. Η ήττα από τα Μετέωρα με 1-0 έβαλε σε περιπέτειες την Λαμία. Απομένουν 3 εντός έδρας αγώνες για την Λαμία που εξακολουθεί να ορίζει την τύχη της μιας κι από τα δικά της αποτελέσματα θα κριθεί η τελική της κατάταξη στο πρωτάθλημα.

Στον αγώνα της Κυριακής στην Καλαμπάκα η Λαμία δέχθηκε ένα γρήγορο γκολ, μόλις στο 8΄από τον Βαγγέλη Τσιούκα κι έμελλε να είναι και το τελικό αποτέλεσμα. Στο σύνολο του αγώνα οι γηπεδούχοι διατηρούσαν τον έλεγχο του παιχνιδιού. Η Λαμία είχε την ευκαιρία να φύγει με βαθμό από την Καλαμπάκα όμως τα δοκάρια σταμάτησαν το σουτ του Γερογιάκομου στο 62΄και το σουτ του Ανδρωνά στο 91΄.

Η Λαμία αγωνίστηκε στην Καλαμπάκα με πολλές ελλείψεις μιας και δεν αγωνίσθηκαν οι τιμωρημένοι Πάνος, Ηλ. Μπαγινέτας, Αγ. Κάππος, Βαργιανίτης και ο τραυματίας Αποστολόπουλος.


Α.Σ. Μετέωρα: Κουτλής, Ζαχαράκης, Πράπας, Αντωνίου, Σκόνδρας, Κεχαγιάς, Αγγελάκης, Καραϊσκος (53΄ Σίμος), Ζήνωνος (85΄ Κοντός), Χαϊταλής, Β. Τσιούκας (67΄ Α. Τσιούκας)

Α.Σ. Λαμία: Β. Μπαγινέτας, Θυμιάκος, Ζέρβας, Ανδρωνάς, Γουριώτης, Ελευθεριάδης, Γερογιάκομος, Λαΐνας, Λέσσης, Αντωνιάδης, Θεοδοσόπουλος.

η φωτογραφία είναι από το Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ FAN CLUB


η φωτογραφία είναι από το Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ FAN CLUB


Ενημερωθείτε για τον αγώνα της περασμένης Κυριακής και από το Α.Σ. ΜΕΤΕΩΡΑ FAN CLUB στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://asmetewrafunclub.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.