Παρασκευή 9 Απριλίου 2010

Μπράβο στα παιδιά της Φθιώτιδας!

Συγχαρητήρια στην ομάδα Νέων της ΕΠ.Σ. Φθιώτιδας που προκρίθηκε στον τελικό του Πρωταθλήματος Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων . Στην ομάδα των Νέων αγωνίζονται οι ποδοσφαιριστές του Α.Σ. "Λαμία" Άγγελος Βαρυπάτης, Γιώργος Γερογιάκομος και Βάϊος Αποστολακόπουλος! Ο τελικός της διοργάνωσης θα διεξαχθεί την Κυριακή 11 Απριλίου κι οι αθλητές της ομάδας θα είναι στην αποστολή των Νέων. Την ίδια ημέρα η Λαμία δίνει έναν σημαντικό αγώνα για το πρωτάθλημα κι η απουσία 3 παικτών δημιουργεί πρόβλημα. Φυσικά ο Κ.Α.Π. προβλέπει σε τέτοιες περιπτώσεις ακόμα και την αναβολή αγώνων πρωταθλήματος. Κάτι ανάλογο αναμένεται να συμβεί και για τον αγώνα του Α.Σ. "Λαμία" με αντίπαλο την Α.Ε. Μουζακίου και να ορισθεί σε νέα ημερομηνία προκειμένου να διευκολυνθεί τόσο η ομάδα Νέων της Ε.Π.Σ.Φ. όσο και τα σωματεία που στερούνται τους ποδοσφαιριστές.

6 σχόλια:

  1. ΑΝ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΟΥΝ ΑΝΑΒΟΛΗ ΟΙ "ΦΩΣΤΗΡΕΣ"ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΓΙΑΤΙ Η ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΩΡΙΟ ΖΗΤΗΣΕ ΗΔΗ ΚΑΙ ΠΗΡΕ...ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΔΩ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΧΤΕΣ ΜΕ 5 ΠΑΙΧΤΕΣ ΤΙ ΨΑΧΝΟΥΜΕ?ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙΠΟΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΒΙΑΣΥΝΗΣ ΣΟΥ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΤΗ ΛΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΜΠΕΡΔΕΨΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ "ΕΜΠΕΙΡΟΣ". ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΟΙΟΝ ΕΝΝΟΕΙΣ ΦΩΣΤΗΡΑ ΚΑΙ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΕΙΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΤΑ ΧΩΡΙΑ!!!ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΗΔΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΜΠΕΡΔΕΨΑ ΟΜΩΣ Ε?Η ΛΑΜΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΓΙΑΤΙ Η ΣΠΕΡΧΕΙΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΕΧΟΥΝ ΗΔΗ ΣΩΘΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΧΟΜΑΣΤΕ.ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ (ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΜΕ 4 ΠΑΙΧΤΕΣ)ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΠΩΣ ΝΑ ΣΩΘΕΙ?ΑΛΛΑ ΜΑΛΟΝ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΟΠΟΤΕ...ΑΣΕ ΕΜΕΝΑ ΝΑ ΒΙΑΖΟΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΑΚΙΑ.ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΗΝ ΤΑ ΧΑΣΟΥΜΕ....ΟΧΙ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΛΑΜΙΑΣ ΜΑΣ. ΕΤΣΙ ΔΙΚΑΙΟΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΕΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΟΙ "ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ" ΤΟΥ ΑΣ ΛΑΜΙΑ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΗΣ ΜΙΚΤΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΓΕΡΟΓΙΑΚΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΒΛΗΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΖΑΚΙ, ΓΙΑΤΙ ΠΙΣΤΕΥΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΣΕ 15 ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΞΕΤΙΜΩΡΗΘΕΙ ΟΙ ΜΠΑΓΙΝΕΤΑΣ, ΠΑΝΟΣ... Ο ΚΟΥΤΡΟΥΜΑΝΟΣ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΧΑΤΗΡΙ, ΑΛΛΑ Η ΕΠΟ ΟΡΙΣΕ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ !!!
    ΕΤΣΙ... ΑΝΘΡΑΚΕΣ Ο ΘΗΣΑΥΡΟΣ ΤΩΝ ΚΟΥΤΟΠΟΝΗΡΩΝ "ΠΑΡΑΓΟΝΤΩΝ" ΤΟΥ ΑΣ ΛΑΜΙΑ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΙ...
    ΚΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΠΣΦ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΩΣΙΑΚΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.