Δευτέρα 26 Απριλίου 2010

Α.Σ. Λαμία - Πύρασος Ν. Αγχιάλου 4-2


Σπουδαία από βαθμολογικής άποψης ήταν η νίκη του Α.Σ. "Λαμία" απέναντι στον Πύρασο. Σ΄έναν αγώνα που το ενδιαφέρον ήταν μονόπλευρο ο ...ενδιαφερόμενος, βλέπε Λαμία, κατάφερε να κατακτήσει τους 3 βαθμούς που απομακρύνουν το ενδεχόμενο εμπλοκής της ομάδας σε περιπέτειες σχετικά με την παραμονή στην κατηγορία. Το τελικό σκορ ήταν αποτέλεσμα της αγωνιστικής διάθεσης και εικόνας των δύο ομάδων στο γήπεδο.

Ο Πύρασος κατάφερε στην πρώτη επιθετική του προσπάθεια ν΄ανοίξει το σκορ. Στο 10΄ο Φραγκούλης με διαγώνιο σουτ από το ύψος της περιοχής έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Β. Μπαγινέτα για το 0-1. Στη συνέχεια η Λαμία ανέβηκε στον αγωνιστικό χώρο και πίεσε τους φιλοξενούμενους για να φτάσει στην ισοφάριση. Στο 17΄ο Στούκας απέκρουσε σουτ του Αντωνιάδη από καλή θέση μέσα απ΄την περιοχή. Στο 19΄το δυνατό σουτ του Αντωνιάδη σταμάτησε στο αριστερό δοκάρι των φιλοξενούμενων. Στο 23΄ο Αντωνιάδης με εξαιρετική προσπάθεια βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα του Πύρασου όμως ο Στούκας απέκρουσε το πλασέ του πρώτου σκόρερ της Λαμίας. Η Λαμία κατάφερε να ισοφαρίσει στο 24΄όταν ο Μπαγινέτας πάσαρε στον Θεοδοσόπουλο που με κοντινό πλασέ έκανε το 1-1. Στο 26΄η Λαμία πήρε κεφάλι στο σκορ όταν ο Θεοδοσόπουλος βγήκε στην πλάτη της άμυνας του Πύρασου, πέρασε και τον τερματοφύλακα και έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα για το 2-1. Στο 41΄η Λαμία ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1. Ο Στούκας απέκρουσε σουτ του Πάνου όμως η μπάλα στρώθηκε στον Θεοδοσόπουλο που με δυνατό σουτ πέτυχε το 3ο προσωπικό του τέρμα. Το ημίχρονο τελείωσε με τη Λαμία να έχει ξεκάθαρο προβάδισμα για την κατάκτηση της νίκης.

Στο 2ο ημίχρονο η Λαμία κατάφερε στο 61΄να πετύχει και 4ο γκολ. Ο Πάνος έκανε μια κούρσα από αριστερά, πάσαρε στον Βαρυπάτη που με όμορφο γυριστό πλασέ πραγματοποίησε το 4-1. Στη συνέχεια ο Πύρασος ανέβασε την απόδοσή του. Στο 66΄ο Μπλότσικας με δυνατό σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι της Λαμίας. Ο Στεφανής στο 75΄με πλασέ μείωσε σε 4-2. Ο Πύρασος έχασε σπουδαία ευκαιρία για να επιστρέψει στο παιχνίδι στο 77΄ όταν ο Πετρίδης βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Β. Μπαγινέτα όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του επιθετικού των φιλοξενούμενων. Στο τελευταίο λεπτό της ανμέτρησης οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτυ όταν ο Γερογιάκομος ανέτρεψε τον Πετρίδη. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Νούσιας αλλά ο Β. Μπαγινέτας έπεσε στην δεξιά του γωνία και απέκρουσε διατηρώντας το σκορ στο 4-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

Α.Σ. "Λαμία": Β. Μπαγινέτας, Θυμιάκος, Ζέρβας, Ηλ. Μπαγινέτας, Αποστολακόπουλος, Ελευθεριάδης, Θεοδοσόπουλος, Γουργιώτης (46΄ Βαρυπάτης), Λαΐνας, Πάνος (64΄ Γερογιάκομος), Αντωνιάδης (46΄ Λέσσης).
Πύρασος: Στούκας, Ρουκάς (16’ Πετρίδης), Αποστολίδης, Κρεββατάς, Στεφανής, Μπασδάνης, Φούκης (60’ Μπλότσικας), Τσάπη, Φραγκούλης, Κωνσταντάκος (65’ Δανόπουλος), Νούσιας.

Στα αξιοσημείωτα της αναμέτρησης το χειροκρότημα από την εξέδρα προς τον ποδοσφαιριστή των φιλοξενούμενων Φούκη όταν αντικαταστάθηκε στο 60ο λεπτό. Το χειροκρότημα ήταν αποτέλεσμα αναγνώρισης της προσπάθειας που κατέβαλε στον αγωνιστικό χώρο ο 15χρονος(!) αθλητής!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.