Σάββατο 8 Οκτωβρίου 2011

νέα νίκη!


Πέρασε και από την Ροδίτσα η Λαμία κι έκανε το 3 στα 3. Η ηγετική φυσιογνωμία του Γιώργου Προβατά δίνει άλλον αέρα στην ομάδα. Μ΄ένα εκπληκτικό γκολ στο 84΄έκανε το 0-2 τελειώνοντας ουσιαστικά το παιχνίδι!

Η Λαμία προήγηθηκε μόλις στο 8ο λεπτό με σκόρερ τον Γιάννη Λάππα. Ο Γιώργος Προβατάς στο 84΄με εκπληκτικό γυριστό σουτ διπλασίασε τα τέρματα της Λαμίας. Η Λαμία κέρδισε πέναλτυ στο 89΄ όταν ο Ρουμπής ανατράπηκε στην περιοχή απ΄τον Μπαγινέτα. Το πέναλτυ εκτέλεσε ο Πάνος, απέκρουσε ο Μπαγινέτας και με δεύτερη προσπάθεια ο Πάνος σκόραρε πραγματοποιώντας το 0-3 στο 90΄που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Α.Σ. Λαμία: Καρανάσιος, Λαϊνας, Καταραχιάς, Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος, Βέλλιος (78΄Ανυφαντής), Κουτρομάνος, Ρουμπής, Γ. Λάππας (70΄Σελεστάϊ) , Χριστοδούλου (46΄Στεργίου).

Ακαδημία/Ηρακλής: Μπαγινέτας, Ράμα, Δημητρόπουλος, Τσιμπούκας, Κίτσος, Καραναστάσης, Γέμελος (86΄ Γιαννουτσος), Αγκαλίου (72΄ Μαλισόβας), Μυκονιάτης (62΄ Καντζέλας), Παπανάγνος, Σούφλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.