Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

πέρασε κι από την Μαλεσίνα!

Σε μια δύσκολη εκτός έδρας αποστολή, στην Μαλεσίνα, η ομάδα της Λαμίας κατάφερε να πετύχει τον στόχο της, την 5η συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα. Με σκόρερ τον Ανυφαντή και τον Ρουμπή η Λαμία έφυγε με το τρίποντο απ΄την Λοκρική κωμόπολη και συνεχίζει την ανάβαση προς την κορυφή της βαθμολογίας.

Η Λαμία επέβαλε τον αγωνιστικό ρυθμό της στο πρώτο ημίχρονο κι έχασε σπουδαίες ευκαιρίες για να σκοράρει και να τελειώσει από νωρίς τον αγώνα. Στο 19΄ ο Κουτρομάνος σούταρε μέσα από την περιοχή, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικό και πέρασε ελάχιστα πάνω απ΄το οριζόντιο δοκάρι. Στην εκτέλεση του κόρνερ για τη Λαμία, ο προωθημένος Προβατάς παρεμποδίστηκε από δύο αμυντικούς, που πάντως δεν κατάφεραν να τον ρίξουν, όμως δεν επέτρεψαν στον υψηλόσωμο ποδοσφαιριστή της Λαμίας να διεκδικήσει την μπάλα, ήταν μια καταφανέστατη περίπτωση πέναλτυ που δεν υποδείχθηκε... Στο 30΄ο Ανυφαντής με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή και με δυνατό σουτ νίκησε τον Καραμίντζο πραγματοποιώντας το 0-1. Στο 34΄ο Βέλλιος βγήκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων όμως το πλασέ του σταμάτησε στα πόδια του Καραμίντζου. Στο 44΄η Μαλεσίνα ισοφάρισε με εκπληκτικό γυριστό σουτ του Δουσιώτη. Η φάση ξεκίνησε από φάουλ που καταλόγισε ο διαιτητής κ. Γουργιώτης υπέρ των γηπεδούχων το οποίο δεν έγινε ποτέ...

Η Λαμία βγήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο για να ξαναπάρει κεφάλι στο σκορ. Στο 46΄ο Βέλλιος με κοντινή προβολή δεν κατάφερε να σκοράρει. Στο 57΄ο Σέττος έκανε ένα δυνατό μακρινό σουτ που μπλόκαρε χωρίς δυσκολία ο Καρανάσιος. Η Λαμία κατάφερε να πετύχει γκόλ με τον Ρουμπή στο 62΄. Ο Κουτρομάνος εκτέλεσε φάουλ από αριστερά για την Λαμία, η μπάλα μετά την απομάκρυνση των αμυντικών στρώθηκε στον σέντερ φορ της Λαμίας που με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία της εστίας του Καραμίντζου για το 1-2. Στη συνέχεια η Λαμία που είχε περισσότερες δυνάμεις, κυριάρχησε στον αγωνιστικό χώρο κι έχασε δύο ευκαιρίες για να διευρύνει το σκορ. Στο 78΄ο Βέλλιος με καρφωτή κεφαλιά μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ και στο 84΄ο Χριστοδούλου, μετά από ασίστ του Βέλλιου, βγήκε τετ α τετ με τον Καραμίντζο όμως άργησε να ολοκληρώσει την προσπάθειά του κι έδωσε την ευκαιρία στον τερματοφύλακα των γηπεδούχων να βγει και να μπλοκάρει τη μπάλα. Στις καθυστερήσεις του αγώνα αποβλήθηκε ο Μπέσσας με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Ο διαιτητής της αναμέτρησης εξάντλησε την αυστηρότητα του και στις δύο κάρτες που έδειξε στον Μπέσσα.


Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Λαΐνας, Λουπεΐδης, Προβατάς, Τσαμαδιάς, Πάνος (60΄ Χριστοδούλου), Βέλλιος, Κουτρουμάνος, Ρουμπής (73΄ Μπέσσας), Στεργίου (90΄Λάππας), Ανυφαντής.

ΜΑΛΕΣΙΝΑ 2008: Καραμίντζος, Λελούδας (70΄Μπονόβας), Σέττος, Πίσκοπος, Δέδες (46΄ Φουρλεμάδης), Δ. Καραμίντζος (63΄ Σταθουλόπουλος), Γούλας, Στέφος, Κοτσαλάς, Μπλούτης, Δουσιώτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.