Κυριακή 23 Οκτωβρίου 2011

έκανε το καθήκον της

Μπροστά σε περίπου 300 θεατές η Λαμία χωρίς να εντυπωσιάσει επικράτησε με 2-1 της Δίβρης. Η αναμέτρηση χαρακτηρίστηκε από τις πολλές ευκαιρίες που δημιούργησε για να σκοράρει αλλά δεν αξιοποίησε τελικά η Λαμία. Πριν την έναρξη της αναμέτρησης τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Θανάση Κατόπη.

Η Λαμία άνοιξε το σκορ στο 29ο λεπτό της αναμέτρησης. Ρουμπής και Βέλλιος άλλαξαν την μπάλα μέσα στην περιοχή κι ο Βέλλιος με κοντινό πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα του Μπούρα για το 1-0.

Στο 2o ημίχρονο η Λαμία κατάφερε να σκοράρει νωρίς και να πάρει ξεκάθαρο προβάδισμα στο σκορ. Ο Κουτρομάνος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά κι ο Προβατάς με κεφαλιά πέτυχε το δέυτερο γκολ ανεβάζοντας τον δείκτη του σκορ στο 2-0.

Η Δίβρη κατάφερε να μειώσει στο σκορ 3 λεπτά αργότερα. Στο 52΄ο Θεοδωράκος με δυνατό διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή σκόραρε πραγματοποιώντας το 2-1.

Στη συνέχεια η Λαμία ζήτησε το 3ο γκολ για να μην μπει σε περιπέτειες όμως παρά τις πολλές ευκαιρίες που είχε δεν κατάφερε να μετουσιώσει καμία σε γκολ. Στο 61΄ο Σελιστάϊ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο 61΄ο Ρουμπής με ατομική προσπάθεια μπήκε στην περιοχή όμως ο Μπούρας απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ. Στο 67΄απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κουτρομάνου πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 75΄ Σελιστάϊ και Ρουμπής με διαδοχικά σουτ είδαν τον Μπούρα να αποκρούει και να κρατάει χαμηλά το σκορ.


το γκολ του Προβατά


χαμένη ευκαιρία...


το φάουλ του Κουτρομάνου στο 67ο λεπτό

Α.Σ. Λαμία: Καρανάσιος, Λαϊνας, Λουπεϊδης, Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Χριστοδούλου (80΄Ν. Λάππας), Βέλλιος, Κουτρομάνος, Ρουμπής (89΄Καραματσούκης), Γ. Λάππας, Ανυφαντής (46΄Σελιστάϊ)

A.E. Δίβρης: Μπούρας, Τιάνο, Παρούσης (46΄Δ. Ζουμπόπουλος), Ν. Γουργιώτης, Κουραβάνας, Ε. Γουργιώτης (αρχηγός), Κωστέλλος (46΄Θεοδωράκος), Χ. Ζουμπόπουλος, Αράπης (65΄Καναβός), Βρίλσκι, Αντωνόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.