Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

νίκη με 1-4 και συνεχίζει...

Ακάθεκτη συνεχίζει η Λαμία στο πρωτάθλημα. Νίκησε τον Ολυμπιακό Λαμίας, χωρίς να προβληματιστεί ιδιαίτερα και ικανοποίησε τον φίλαθλο κόσμο που έδωσε δυναμικό παρόν στο Δ.Α.Κ. Ο τυπικά φιλοξενούμενος Α.Σ. ΛΑΜΙΑ ήταν ανώτερος στο σύνολο της αναμέτρησης και κατέκτησε δίκαια την 11η φετινή νίκη παραμένοντας η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος.

Η Λαμία κατάφερε να προηγηθεί νωρίς στο σκορ. Μόλις στο 4ο λεπτό της αναμέτρησης ο Στεργίου με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε τον Κουρκουλιώτη κι έκανε το 0-1. Στο 13΄σε μια εναέρια μονομαχία ο Καταραχιάς θα βρει τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή. Η βοηθός διαιτητή κ. Αποστόλου υπέδειξε την παράβαση κι ο διαιτητής καταλόγισε πέναλτυ. Την εκτέλεση του πέναλτυ ανέλαβε ο Μαλισσόβας και με δυνατό σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίκτυα ισοφαρίζοντας προσωρινά σε 1-1. Η Λαμία ξαναπήρε προβάδισμα στο σκορ στο 24o λεπτό. Ο Λαϊνας εκτέλεσε ένα φάουλ γεμίζοντας προς την περιοχή των γηπεδούχων κι ο Μπέσσας με κεφαλιά σκόραρε για το 1-2. Στο 26΄ο Μαλισσόβας επιχείρησε να αιφνιδιάσει τον Καρανάσιο μ΄ένα δυνατό μακρινό σουτ όμως ο τερματοφύλακας της Λαμίας απέκρουσε εκπληκτκά το πολύ καλό σουτ του Μαλισσόβα. Το αποτέλεσμα παρέμεινε 1-2 μέχρι τη λήξη του 1ου ημιχρόνου.

Στο 2ο ημίχρονο η Λαμία σκόραρε νωρίς κι ουσιαστικά τελείωσε το παιχνίδι. Στο 54΄ ο Στεργίου με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα του Καταραχιά, πέτυχε το 2ο προσωπικό του τέρμα ανεβάζοντας το δείκτη του σκορ στο 1-3. Ο Στεργίου έφτασε κοντά και σ΄ένα 3ο προσωπικό τέρμα στο 63΄όταν ο Καταραχιάς έκανε τη σέντρα από δεξιά όμως η κεφαλιά που έκανε ο Στεργίου από το ύψος της μικρής περιοχής πέρασε ελάχιστα άουτ. Σπουδαία ευκαιρία είχε η Λαμία στο 77΄όταν ο Λαϊνας μπήκε στην περιοχή από δεξιά, έκανε το πλασέ όμως η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι του Κουρκουλιώτη. Στο 80΄η Λαμία θα πετύχει και τέταρτο γκολ. Ο Κουτρομάνος εκτέλεσε κόρνερ από δεξιά για τη Λαμία, ο Ανυφαντής με γυριστό σουτ έστειλε τη μπάλα προς την εστία κι ο Προβατάς, που κυνήγησε μια φάση που έδειχνε χαμένη, θα πεταχτεί στην πορεία της μπάλας και με κεφαλιά θα κάνει το 1-4. Στο 90΄ο Κουτρομάνος εκτέλεσε κόρνερ κι ο Προβατάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα πάνω απ΄το οριζόντιο δοκάρι του Ολυμπιακού στην τελευταία καλή στιγμή του παιχνιδιού.


Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Λαϊνας (81΄Καραματσούκης), Καταραχιάς, Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος, Βέλλιος (46΄Ρουμπής), Κουτρομάνος, Μπέσσας, Στεργίου (72΄Ανυφαντής), Γ. Λάππας.

Ολυμπιακός Λαμίας: Κουρκουλιώτης, Θεοδωρακόπουλος (67΄Ζήσιμος), Σπαθούλας, Λέντας, Χαϊδής, Αποστολόπουλος (αρχηγός), Χαλαστάνης, Μυλωνάς (Καβόσι), Δημητρέλλης, Μαλισσόβας, Αντωνίου (60΄Φραταράκου).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.