Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

παιδική ομάδα


Η παιδική ομάδα του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ συνεχίζει την προσπάθειά της στο παιδικό πρωτάθλημα της Ε.Π.Σ. Φθιώτιδας "ΓΙΑΝΝΗΣ ΛΑΜΠΡΟΥ". Η ομάδα μας φιλοξενήθηκε από την Α.Ε. Καλυβίων το περασμένο Σάββατο στο στάδιο των Καλυβίων. Τα παιδιά της ομάδας έδειξαν πως μετά από δύο μήνες δουλειάς έχουν αρχίσει να αποδίδουν καλό ποδόσφαιρο και σίγουρα χαίρονται το παιχνίδι! Στους αγώνες των παιδιών, όπως έχει επισημανθεί, μικρή σημασία έχει το τελικό αποτέλεσμα. Η ομάδα του Α.Σ. ΛΑΜΙΑ πέτυχε στα Καλύβια την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της στο πρωτάθλημα, γεγονός που χαροποίησε όλους τους συντελεστές της ομάδας! Μπράβο στα παιδιά μας!



2 σχόλια:

  1. Καλησπέρα, πολύ ωραίο το blog σας!
    Είναι πράγματι κρίμα για την ομάδα της Λαμίας να παίζει στο τοπικό, ενώ της αξίζει να παίζει στη Γ Εθνική τουλάχιστον!

    Μια ερώτηση να κάνω: ο Ράιος, πρώτος σκόρερ της Λαμίας τη διετία 1998-2000 και πραγματικά πολύ καλός παίκτης, θυμάστε από που ήταν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σ΄ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια για το blog. Ελπίζω σύντομα η ποδοσφαιρική ομάδα της Λαμίας να επιστρέψει σε υψηλότερες κατηγορίες. Ο Ράϊος νομίζω πως ήταν από τα Φάρσαλα αλλά δεν είμαι απόλυτα βέβαιος. Καλός παίκτης, είχε βοηθήσει πάρα πολύ στην κατάκτηση του πρωταθλήματος της Δ΄εθνικής το 2000.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.