Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

πρόκριση στην παράταση

Η Λαμία, αν και είχε την απόλυτη υπεροχή στον αγώνα απέναντι στον Κηφισσό, χρειάστηκε την ημίωρη παράταση για να επικυρώσει την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου. Ο προπονητής της ομάδας πραγματοποίησε πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα, σε σχέση με τους αγώνες πρωταθλήματος, ώστε να διαπιστώσει την αγωνιστική κατάσταση όλων των παικτών.
Η Λαμία είχε τον έλεγχο του αγώνα και δημιούργησε πάρα πολλές ευκαιρίες όμως δίχτυα δεν έβρισκε. Οι επιθετικές προσπάθειες της Λαμίας στο πρώτο ημίχρονο σταματούσαν στον Μερμήγκη, τον τερματοφύλακα του Κηφισσού, ή στα δοκάρια της εστίας όπως στο 44΄σε σουτ του Ανυφαντή. Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου ο Κηφισσός στην πρώτη του επίσκεψη στην περιοχή της Λαμίας πήρε προβάδισμα στο σκορ χάρη σ΄ένα γκολ που πέτυχε ο Ζιώγας με πλασέ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 0-1 στο 49΄. Ο Λάκης Παπανικολάου, μετά από αυτή την απρόσμενη εξέλιξη, πέρασε στο παιχνίδι τους Γ. Λάππα, Τσαμαδιά και Μπέσσα. Η Λαμία συνέχισε να πιέζει περιορίζοντας τον Κηφισσό σε παθητικό ρόλο στο παιχνίδι. Οι χαμένες ευκαιρίες διαδέχονταν η μια την άλλη με αποκορύφωμα το δοκάρι του Χριστοδούλου στο 60΄. Η ισοφάριση ήρθε στο 81΄για τη Λαμία μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Τσαμαδιά. Ο Τσαμαδιάς μπήκε από δεξιά στην περιοχή και με διαγώνιο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 1-1. Η Λαμία είχε τις ευκαιρίες να τελειώσει την πρόκριση μέχρι τη λήξη του αγώνα όμως δεν το πέτυχε κι οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στην ημίωρη παράταση. Στην παράταση η Λαμία με γκολ του Ρουμπή στο 2ο λεπτό και του Τσαμαδιά με πέναλτυ στο 8ο λεπτό του πρώτου μέρους της παράτασης τελείωσε την υπόθεση πρόκριση. Το πέναλτυ κέρδισε ο Τσαμαδιάς όταν ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Ζιάκα. Ο αγώνας τελείωσε με σκορ 3-1 κι η Λαμία πέρασε στην επόμενη φάση.
Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Κοντογιώργος, Λουπεΐδης, Παπαμίχος, Κυριάκης, Χριστόπουλος, Ανυφαντής, Ρουμπής (αρχηγός), Ν. Λάππας (54΄ Γ. Λάππας), Καραματσούκης (58΄ Τσαμαδιάς), Σελιστάϊ, (65΄Μπέσσας),Χριστοδούλου.

Κηφισσός Κ.Τιθορέας: Μερμήγκης, Χριστολουκάς, Αργυράκος, Πανταζής, Αποστολακόπουλος, Ζιάκας, Ζώγας (95΄ Γ. Καπερώνης), Πέσχος, Τσανήρας, Βαΐτσος (99΄ Λ. Καπερώνης), Βέλλιος (77΄ Καραούζας).

Επόμενος αντίπαλος στο κύπελλο για την Λαμία είναι ο Κεραυνός Βαθυκοίλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.