Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

αήττητη και πρώτη σε βαθμούς...

Μετά από ένα ρεσιτάλ χαμένων ευκαιριών η Λαμία επικράτησε της Αταλάντης με 4-0. Η νίκη έφερε την Λαμία στη 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα και παραμένει η μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος. Την αναμέτρηση παρακολούθησαν περίπου 250 θεατές και σίγουρα οι φίλοι της Λαμίας έμειναν ικανοποιημένοι απ΄το πλούσιο ποδοσφαιρικό θέαμα ενός αγώνα που είχε 4 γκολ, δυο δοκάρια για την Λαμία κι ένα για την ομάδα της Αταλάντης.

Η Λαμία μπήκε δυνατά στο παιχνίδι κι είχε την πρώτη ευκαιρία μόλις στο 2ο λεπτό όμως το σουτ του Ρουμπή μέσα από την περιοχή δεν είχε ευτυχή κατάληξη. Στο 25΄ο Προβατάς με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι της εστίας του Παπαγεωργίου. Στο 28΄ήταν η σειρά του Στεργίου με κοντινή προβολή να σημαδέψει το οριζόντιο δοκάρι της Αταλάντης. Η Λαμία είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού στο 1ο μέρος όμως δεν κατάφερε να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που δημιούργησε κι έτσι το πρώτο ημίχρονο ολοκληρώθηκε χωρίς σκορ.

Στο 2ο ημίχρονο η Λαμία ζήτησε αμέσως το γκολ και κατάφερε να σκοράρει στο 49΄. Ο Κουτρομάνος εκτέλεσε κόρνερ, ο Καταραχιάς με κεφαλιά γύρισε τη μπάλα προς την εστία κι ο ...συνήθης ύποποτος, Προβατάς, με κοντινή κεφαλιά έκανε το 1-0. Στο 70΄ο Μπέσσας με μακρινό σουτ πέτυχε ένα όμορφο γκολ ανεβάζοντας το σκορ στο 2-0 Αταλάντη προσπάθησε να αντιδράσει κι έφτασε κοντά στη μείωση του σκορ στο 80ο λεπτό. Ο αρχηγός των φιλοξενούμενων Χυμευτός εκτέλεσε φάουλ λίγο έξω από την περιοχή όμως η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι του Καρανάσιου. Στο 86΄ο Ανυφαντής με διπλή προσπάθεια και κοντινή προβολή έκανε το 3-0 για την Λαμία. Το τελικό σκορ διαμορφώθηκε στο 91΄όταν ο Τσαμαδιάς έκανε μια κούρσα από δεξιά, μπήκε στην περιοχή και πάσαρε στον Ανυφαντή που με κοντινό πλασέ πέτυχε το 4-0.


Α.Σ. ΛΑΜΙΑ: Καρανάσιος, Λαϊνας (80΄Λουπεϊδης), Καταραχιάς, Προβατάς, Τσαμαδιάς (αρχηγός), Πάνος, Ρουμπής (56΄Χριστοδούλου), Κουτρομάνος, Μπέσσας, Στεργίου (66΄Ανυφαντής), Γ. Λάππας

Α.Π.Σ. Aταλάντη: Παπαγεωργίου, Τσανούλας, Δημογιάννης, Μικελέν, Αθανασίου (67΄ Πιλάτος), Χαχάζ, Συκαράς, Π. Πόρρος, Σταμόπουλος, Χυμευτός , Μπάρκας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια σας θα δημοσιεύονται μόλις επιβεβαιωθεί ότι το περιεχόμενό τους ακολουθεί τους παρακάτω κανόνες:

1. Δεν προσβάλουν τα ατομικά και κοινωνικά δικαιώματα των πολιτών.
2. Δεν θίγουν τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας τρίτων.
3. Δεν διευκολύνουν ή ενθαρρύνουν την τέλεση αξιοποίνων πράξεων και προσβάλλουν τα κρατούντα ήθη και την δημοσία αιδώ.
4. Δεν αντίκεινται στις διατάξεις του τηλ/κού νόμου, του κώδικα δεοντολογίας άσκησης τηλ/κών δραστηριοτήτων, των νόμων περί προστασίας δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα και των νόμων περί προστασίας των καταναλωτών.